- 1,729
- 3,393
- 113
Bugün tarafıma e-tebligat geldi. Kovuşturmaya yer yok olarak karar verilmiş. İncelediğim kadarıyla birşey çıkmadı bu işten inşallah.
Hayırlı olsun dostmBugün tarafıma e-tebligat geldi. Kovuşturmaya yer yok olarak karar verilmiş. İncelediğim kadarıyla birşey çıkmadı bu işten inşallah.
Sağolasın dostum. Anladığım kadarıyla dosya açılmasına gerek yok oluyor sanırım.Hayırlı olsun dostm
EvetSağolasın dostum. Anladığım kadarıyla dosya açılmasına gerek yok oluyor sanırım.
Para cezası vs hiç bişey yok dimiBugün tarafıma e-tebligat geldi. Kovuşturmaya yer yok olarak karar verilmiş. İncelediğim kadarıyla birşey çıkmadı bu işten inşallah.
Yok yok çok şükür. Dosyayı direk açmadan kapatmış savcı. Yani kız dolandırıcılık yüzünden şikayette bulunmuştu. Ama dolandırıcılık için gerekli delil bulunmadığından kapatmış savcı.Para cezası vs hiç bişey yok dimi
Sevindim adına son dönemde yaygınlaştı bu işler insanlar bilerek kendilerine küfür ettirip sonra hakaret davası açıyorYok yok çok şükür. Dosyayı direk açmadan kapatmış savcı. Yani kız dolandırıcılık yüzünden şikayette bulunmuştu. Ama dolandırıcılık için gerekli delil bulunmadığından kapatmış savcı.