- 6,553
- 2,031
- 113
Demo oyun değil ama değil mi .varknka ücretsiz efootball diye geçiyor başka yok ama tek pes
Demo oyun değil ama değil mi .varknka ücretsiz efootball diye geçiyor başka yok ama tek pes
yok orjinal ama 45gb civarı dosya boyutu bide en az 8gb ram istiyor benim pc 8 ama 4-4 paylaşımlıydı kasmaktan oynanmıyordu sildimDemo oyun değil ama değil mi .
Ekran kartı 4 ister heraldeyok orjinal ama 45gb civarı dosya boyutu bide en az 8gb ram istiyor benim pc 8 ama 4-4 paylaşımlıydı kasmaktan oynanmıyordu sildim
steam veya epicgameste bi oyuna o kadar para veremıorsan aylık uyelıklı bu var https://www.xbox.com/tr-TR/xbox-game-pass/gamesEski oyunları sorunsuz indirebilceğim yer bilen var mıdır virüstende korkum var
Örn : NBA2K15
Gesginlerden.yada tam indirden indirebilirsinizEski oyunları sorunsuz indirebilceğim yer bilen var mıdır virüstende korkum var
Net üzerinden oynayabiliyor msn. Oyunu indirmedenPes oynarsan steamde ücretsiz ama eski versiyon zor bulursun , güncel kadrom bu arada hiç para yatırmadım oyuna tamamen etkinlikten kazandığım coinlerle felan yaptım
Ekli dosyayı görüntüle 809096
Kantır ne olaki? 😁😁Ge force 128 cigalayt ekran kartı kantır açarmı
saglamindir.netEski oyunları sorunsuz indirebilceğim yer bilen var mıdır virüstende korkum var
hayırNet üzerinden oynayabiliyor msn. Oyunu indirmeden
kral oynamak istediğim oyunları hep satın aldım eski bilgisayarımda korsan oyun oynardım ama yeni bilgisayarda adı bile geçmiyor bir yerden sonra takıntı oluyor oyun satın almakEski oyunları sorunsuz indirebilceğim yer bilen var mıdır virüstende korkum var