Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Bilgisayar Oyuncuları Toplanalım Steam

moonday06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,248
495
83
Merhaba İyi Günler.
Yaşım 31 Benim işten Eve gelince yaptığım pek bir aktivitem yok, Vardiyalı Sistemde Çalıştığım Ve Masabaşı Kafa Yorulması Gereken bir işte Çalıştığım için Ya Halim Kalmadığından Yada eski Dostlukları Bulamadığım İçin pek Dışarı Hayatım yok, olsa bile eskisi kadar Keyif almıyorum Hiç Birşeyden.
Kafa Dağıtmak Ve Dışarıdaki Pislikten Kurtulmak İçin Kendimi Oyunlara verdim Askerden Sonra, Zira o Sıralar çevrem Ve yolum, Yol değildi.
Bende aşırı bir oyun Bağımlılığı Var

Eğer Aranızda Benim Gibi Olanlar Var İse
Ekleşelim :

Battlefield 1 ( bu sıralar en çok oynadığım)
Battlefield 5 ( bir saat anca oynadım)
Euro Truck Sim 2 ( sohbet muhabbet olursa sarıyor)
Pes 2025 ( Kadrom güzel, maç atabiliriz)
Ark Survival Evolved ( 2900 saatim var)

basketballllllll

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,006
373
83
Gerci ben kucuklugumden beri oynarim oyun ama butun muptezeller torbacilarda cok sever oyunlari :add

ultraslan177

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,405
446
83
Merhaba İyi Günler.
Yaşım 31 Benim işten Eve gelince yaptığım pek bir aktivitem yok, Vardiyalı Sistemde Çalıştığım Ve Masabaşı Kafa Yorulması Gereken bir işte Çalıştığım için Ya Halim Kalmadığından Yada eski Dostlukları Bulamadığım İçin pek Dışarı Hayatım yok, olsa bile eskisi kadar Keyif almıyorum Hiç Birşeyden.
Kafa Dağıtmak Ve Dışarıdaki Pislikten Kurtulmak İçin Kendimi Oyunlara verdim Askerden Sonra, Zira o Sıralar çevrem Ve yolum, Yol değildi.
Bende aşırı bir oyun Bağımlılığı Var

Eğer Aranızda Benim Gibi Olanlar Var İse
Ekleşelim :

Battlefield 1 ( bu sıralar en çok oynadığım)
Battlefield 5 ( bir saat anca oynadım)
Euro Truck Sim 2 ( sohbet muhabbet olursa sarıyor)
Pes 2025 ( Kadrom güzel, maç atabiliriz)
Ark Survival Evolved ( 2900 saatim var)
Bisey sorcam ben oğluma direksiyon seti aldım PC yok PS3 oyun konsolu için euro truck tarzı sim oyunu varmi bildiğin

moonday06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,248
495
83
Ben vol yada csg oynuyorum
Cs İçin aşırı yaşlı hissediyorum,Reflekslerim öldü. Tekrar başlayım desem 1 aya felan toparlarım belki ama Eskiden Globale kadar Çıkmış biri olarak söyleyim, şuan aim çöp, Oyun Hile kaynıyor Soğudum aşırı derecede.
5k,saate yakın vardır cs go kastığım ve sattığım hesaplarla şuan girsem 10 vuramam galiba

tolga1453

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,289
1,479
113
Cs İçin aşırı yaşlı hissediyorum,Reflekslerim öldü. Tekrar başlayım desem 1 aya felan toparlarım belki ama Eskiden Globale kadar Çıkmış biri olarak söyleyim, şuan aim çöp, Oyun Hile kaynıyor Soğudum aşırı derecede.
5k,saate yakın vardır cs go kastığım ve sattığım hesaplarla şuan girsem 10 vuramam galiba
Bende yeni basladim volarantan sıkıldım artık 3 gün oldu 10 15 anca vuruyoruz

moonday06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,248
495
83
Bisey sorcam ben oğluma direksiyon seti aldım PC yok PS3 oyun konsolu için euro truck tarzı sim oyunu varmi bildiğin
Simülasyon pek yok ama, yarış oyunları baya var, Allah bağışlasın bu arada

ihsanemir61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,999
1,228
113
bunny yapip deathrun maplarınde estirirdim şimdi aimi ayarlayip adamı vuramıyorum üzücü...
pvp knight oynuyorum oyun oynamaya açığım zaten bugün ki kaybımdan sonra buralara da çok uğramayı düşünmüyorum

moonday06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,248
495
83
Gran tourismo 6 güzel oyun tavsiye ederim

Kardeşimiz kaç yaşında bilmiyorum ama eğer araç nerağı varsa görselliğe ve araçlara doyar
Forza horizon 4 ve 5 güzeldir

Farming simülatör güzel ama herkese hitap etmeyebilir
Sanal amalelik gibi geliyor bazılarına

ultraslan177

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,405
446
83
Gran tourismo 6 güzel oyun tavsiye ederim

Kardeşimiz kaç yaşında bilmiyorum ama eğer araç nerağı varsa görselliğe ve araçlara doyar
Forza horizon 4 ve 5 güzeldir

Farming simülatör güzel ama herkese hitap etmeyebilir
Sanal amalelik gibi geliyor bazılarına
10 yaşında bu dediğin oyunlar ps3 uyumlu mu arastirayim