Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Bilgisayar Kasasından Anlayan Var Mı?

DESTURSUZ

BilirkiŞi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,745
3,778
113
Selamun aleykum Arkadaşlar, Bilgusayar aldim arkadaştan , görsel paylaşıcam da birseyler sormak istiyorum

Bilgisayarın kasasını fişe taktım Powersuplayin olduğu boşta kablolar birbirine değdi, Kablolar yandı simdi ben Bu kasada fişleri nereye takacağım?

Yanan kabloyu elektrik bandıyla sarsam sıkıntı olur mu?

sweldook

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,798
1,809
113
Selamun aleykum Arkadaşlar, Bilgusayar aldim arkadaştan , görsel paylaşıcam da birseyler sormak istiyorum

Bilgisayarın kasasını fişe taktım Powersuplayin olduğu boşta kablolar birbirine değdi, Kablolar yandı simdi ben Bu kasada fişleri nereye takacağım?

Yanan kablo guc kaynaginin kablosumu anlamadim yazindan bisey la😂

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
29,585
21,577
113

Kasadan anlarım ama bılgısayar degıl

sweldook

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,798
1,809
113
Kardeşim anlamıyorsan konuyu oku geç, Yanan Kablo zaten bir işe yaramıyor ucundaki switchi nereye bağlayacagimi bilmiyorum

Benim sizlerden istediğim simdi su kasada neyi nereye takacağız
Bilader guc kaynaginin kablosunu yakmissin sen o guc kaynagini hic bisey olmamis gibi kullanmaya devam edersen kasa gotunde patlar guven olmaz yani anladin mi kasada eski bi kasa zaten tipinden anlasiliyor aciklayici oldu mu?

casus22

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,090
253
83
Boşta kablolar birbirine temas ederek yanmaz, power bozuk muhtemelen yenisi ile değişmen gerekir diğer tüm parçaların zarar görme riski çok fazla hem de tehlikeli bu şekilde kullanma

gulboz31

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,313
9,710
113
Reis onları takmana gerek yok fazlalık takmadan kullan.

umut588

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
325
146
43
O güç kaynağını yakmışsın kardeşim enerji vermek gibi bir hata yapma ana karta vs.zarar verirsin. Yeni bi güç kaynağı olan profesyonel birine taktır parasıyla yada bir yakınına

AKQJ

❝ ғᴀʀᴋɪɴᴅᴀʏɪᴍ ❿'sᴜᴢᴜᴍ ❞
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,570
7,282
113
Dostum bilgisayardaki tum baglantilar yani kasa icersinde ana karta takilir. Senin guc kaynagin cok eski yani bilgisayar aslinda komple eski, ve kablolar yanmis taksan bile kisa devre yapar. Youtuba guc kaynagi baglanti montaji yaz ilgil videolar cikar. Ama bu bilgisayardan pek bisey bekleme

Kashima

スポーツ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,861
4,535
113

Destursuz takmışsın kral 😀

gulboz31

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,313
9,710
113
kanka sen benım devrelerımıde yaktın bilgisayar ne yapsın :D