Bakayım kral sağolne arıyorsan cimricom a yaz internette sana ennucuzdan pahaliya nerelerde satılıyor göstersin
Bakayım kral sağolne arıyorsan cimricom a yaz internette sana ennucuzdan pahaliya nerelerde satılıyor göstersin
Turbox izoly tarzı markalardan bilgisayar alma. Alacağın bilgisayarın işlemcisinin ve ekran kartının hangi tarihte çıktıgına bak hocamBakayım kral sağol
Yanlış yönelendirmeHepsiburada
Hazır sistemler daha mantıklı ve ucuzincehesapta kendin dizsene en mantıklısı o
Ne anlatıyon dayı bana göre orasıYanlış yönelendirme
Yıllardır takip ediyorum piyasayı emin ol hem daha pahalı hemde sıkıntı olduğunda zor destek alırsınNe anlatıyon dayı bana göre orası
Sinerji.gen.tr daha uygunu yokTürkiyede en uyguna hangi sitede bulabiliriz
Yardımcı olun bilenler bi yazsın ya
Valla bende laptopa göre krediyi arttıracaBütçeni at yardımcı olayım dostum
Pc'den ne beklediğine bağlı. Oyun içinse baya pahalı parçalar gerekiyor. İnternette sörf yaparım, film izlerim, office programı kullanırım diye düşünüyorsan lenovo notebook tavsiye ederim. Geçen sene A101'den 6.500 tl'ye almıştım. Bu sene gene geldi ama 9.000 tl olmuş. Şarjı da 7 saat dayanıyor ama daha sonraları o süre de azalıyor tabi.Türkiyede en uyguna hangi sitede bulabiliriz
Yardımcı olun bilenler bi yazsın ya
Dost oyunda oynarım da cs LOL felanPc'den ne beklediğine bağlı. Oyun içinse baya pahalı parçalar gerekiyor. İnternette sörf yaparım, film izlerim, office programı kullanırım diye düşünüyorsan lenovo notebook tavsiye ederim. Geçen sene A101'den 6.500 tl'ye almıştım. Bu sene gene geldi ama 9.000 tl olmuş. Şarjı da 7 saat dayanıyor ama daha sonraları o süre de azalıyor tabi.
Benim geçen sene 6.500 tl ye A101'den aldığım lenovo notebook'un internette en ucuz fiyatı bile 8.000 tl civarındaydı. Cimri.com sana ürünün internetteki en ucuz fiyatlarını çıkartıyor