http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Bilgilendirme

iben100

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
649
394
63
Herkese hayırlı pazarlar diliyorum arkadaşlar

Hesaplarınıza dikkat edin buradan kendini akıllı zanneden bir arkadaş hesaplara girerek para çekiyor kripto para yöntemini kullanarak hesapları boşaltıyor, her kimsen kendini açık et ben bulmak istemiyorum seni çünkü ben bulursam hoş olmaz dostum bu akşama kadar vaktin var kendini belli etmek için. İki faktörlü doğrulama olayını nasıl atlatıyor bilmiyorum lakin tehlike altındayız
şifrenizi verdiğiniz herhangi birisi vbettr sitesine girebilir. iki faktörlü doğrulamayı geçmek çok kolay. eklentiyi kur tarat bitti. şifreni verdiğin kişileri tespit et. onlardan biri hesabına girmiştir. şifreni bilmeyen kimse giremez. 10 kişi biliyorsa şifreni, ki bildiğini biliyorum. onlardan birisi bu. dedektifliği sen yap..

snopy1991

Beni gınayan benim köyneğimi giysin
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,131
430
83
şifrenizi verdiğiniz herhangi birisi vbettr sitesine girebilir. iki faktörlü doğrulamayı geçmek çok kolay. eklentiyi kur tarat bitti. şifreni verdiğin kişileri tespit et. onlardan biri hesabına girmiştir. şifreni bilmeyen kimse giremez. 10 kişi biliyorsa şifreni, ki bildiğini biliyorum. onlardan birisi bu. dedektifliği sen yap..
İnsan şifresini neden başkasına verirki

Karaelmas

Jackpot ! Bir gün mutlaka...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,912
4,856
113
Burada üye görünenler arasında site yetkilisi beyler de var.Bir şekilde şifrelerinizi elde edebilmek için gerek canlı destek, gerek mail , gerek promosyon yoluyla etkileşim sonucu istedikleri bilgilere ulaşabiliyor, sitedeki hesabınızda değişiklik yapıyor ki bu site yönetimi tarafından biliniyor ve bu şekilde hesaplar boşalıyor.Bu ara sık sık mesaj ve mail gelmeye başladı atıyorum degerli Ahmet Bal bey, bir başkası Nurettin Çardaklı bey gibi değişik isimlerle geliyor.Adam site hesabımın bilgilerini değiştirmiş oluyor.Buna karşı çıkacak olanlar bence muhtemelen bu işin içindeki farelerdir.8-10 tane değişik isimle mesaj aldım en son bugün geldi.Bakmayin biz sizin şifrelerinize erişemeyiz dediklerine.Sadece bu forumda yüzlerce fare var.Hic gördünüz mü yeni bir site açılmış olsun ve burada başlık açılmış olsun ki eski 5000-10000 mesajlı üyeler açmış olsun, hepsi mi 20-30 mesajlı olur bir tane yok eski aktif üyeler tarafından açılmış yeni site reklamı.Evet....Esegin biryerine şu kaçırma zamanı gelmeli artık, böyle gitmemeli, tamam kumardir kazanan , çok kazanan var, kaybeden, çok kaybeden , hayatı kayan , biten var , bir kurtlar sofrası bu arena, fakat madem çoğunluk aynı kaderi paylaşıyor, bir tür bilgiler etkileşim oluşturularak gerek yönetim gerek üyeler tarafından bir temizlik yapılması, yanlışların düzeltilmesi, haksızlığın ceza görmesi adına bir gayret gosterilmeli.Uzun süre önce foruma bile siber saldırı yapıldı, bir süre forum kapali kaldı, kişisel bilgileriniz , sifreleriniz şu siber çağda devlet sırrı değil, işi bilenler tarafından çok ama çok kolay bir şekilde elde edilebiliyor.Lanet olsun böyle sisteme, düzene ya

iben100

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
649
394
63
vbet bir freespin paylaştı. sen kanalda para kazandım, çekeceğim vs diye ulu orta yazınca. şifreni bilen biri girip paranı çekti. bütün olay bence bu... para kazandım yazmasan kanal geneline belki bunlar yaşanmayabilirdi.

Bahadir8080

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
476
1,008
93
Gonebet sponsorda adam benim bilgiler ile hesap acmis benim hesabim yokken sitede ismini bilmiyorum numarasini aldim siteden bu numaraya dikkat edin dostlar paylasalim her yerde
905326619496

BORDOMAVİ

TRABZONSPOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,197
8,191
113
Site çalışanları yapmaz sanmıyorum zaten id paylaşılıyor VbetTR etkinliklerinde
Kullanıcı adını ve şifreni şuan bana versen bir tane sitede bakiyem var bul çek desen ben yüzlerce site arasinda bulana kadar sen bakiyeni kullanır kendin çekim yaparsın yani normal sıradan birisinin senin o an o sitede bakiyen olmasını yakalaması çok zor site adı vs açık şekilde forumlarda kupon paylaşırsan anca olabilir. Sitenin kendi içindeki çalışanlar yapıyor sitelerde ısrarla çözüm üretmiyor siz böyle site yapmaz demeye devam edip o siteye tepki koymadikca hesaplarınız boşaltılmaya devam edecek

sezermc

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,444
891
113
Dün direk hesap satın almak icin yazdi biri napcan dedim kripto işlem yapiyom dedi sat dedi:) heralde kripto yatırım promosyonu veren siteleri arıyor

gladio123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,296
2,541
113
Burada üye görünenler arasında site yetkilisi beyler de var.Bir şekilde şifrelerinizi elde edebilmek için gerek canlı destek, gerek mail , gerek promosyon yoluyla etkileşim sonucu istedikleri bilgilere ulaşabiliyor, sitedeki hesabınızda değişiklik yapıyor ki bu site yönetimi tarafından biliniyor ve bu şekilde hesaplar boşalıyor.Bu ara sık sık mesaj ve mail gelmeye başladı atıyorum degerli Ahmet Bal bey, bir başkası Nurettin Çardaklı bey gibi değişik isimlerle geliyor.Adam site hesabımın bilgilerini değiştirmiş oluyor.Buna karşı çıkacak olanlar bence muhtemelen bu işin içindeki farelerdir.8-10 tane değişik isimle mesaj aldım en son bugün geldi.Bakmayin biz sizin şifrelerinize erişemeyiz dediklerine.Sadece bu forumda yüzlerce fare var.Hic gördünüz mü yeni bir site açılmış olsun ve burada başlık açılmış olsun ki eski 5000-10000 mesajlı üyeler açmış olsun, hepsi mi 20-30 mesajlı olur bir tane yok eski aktif üyeler tarafından açılmış yeni site reklamı.Evet....Esegin biryerine şu kaçırma zamanı gelmeli artık, böyle gitmemeli, tamam kumardir kazanan , çok kazanan var, kaybeden, çok kaybeden , hayatı kayan , biten var , bir kurtlar sofrası bu arena, fakat madem çoğunluk aynı kaderi paylaşıyor, bir tür bilgiler etkileşim oluşturularak gerek yönetim gerek üyeler tarafından bir temizlik yapılması, yanlışların düzeltilmesi, haksızlığın ceza görmesi adına bir gayret gosterilmeli.Uzun süre önce foruma bile siber saldırı yapıldı, bir süre forum kapali kaldı, kişisel bilgileriniz , sifreleriniz şu siber çağda devlet sırrı değil, işi bilenler tarafından çok ama çok kolay bir şekilde elde edilebiliyor.Lanet olsun böyle sisteme, düzene ya
Sürekli uzun yazıyorsun bütün konularda şunu biraz kisalt allah aşkına 😀

Piston

TELETABİ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,262
659
113
Gmail şifrenizi bilmesinin bir yararı olmaz, Google hesaba olağan dışı IP den girilmeye çalıştığı zaman önlem alır.

Ferhatd

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,136
1,766
113

Hesaplarınıza dikkat edin buradan kendini akıllı zanneden bir arkadaş hesaplara girerek para çekiyor kripto para yöntemini kullanarak hesapları boşaltıyor, her kimsen kendini açık et ben bulmak istemiyorum seni çünkü ben bulursam hoş olmaz dostum bu akşama kadar vaktin var kendini belli etmek için. İki faktörlü doğrulama olayını nasıl atlatıyor bilmiyorum lakin tehlike altındayız
Telefona baglamadigim bilgisayarımda bugün virüs buldum sadece telegram web kullandım telefonu orda bağladım ordan virüs bulaşmış tüm galerim bilgisayara kaydedilmiş ben virüs taraması üzerinden buldum bunu galerimi kaydeden virüs çok rahat bir şekilde Google kayıtlı sifrelere de erişebilir telefona nerden bulaştı vs bilmiyorum ama bunlara dikkat edin

Karaelmas

Jackpot ! Bir gün mutlaka...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,912
4,856
113
Sürekli uzun yazıyorsun bütün konularda şunu biraz kisalt allah aşkına 😀
Su yazıyı 1000 kat uzatabilirim emin ol, ama bürokrasi müsaade etmiyor, düzenden yana değilim, hiç olmadım, asla olmayacağım, herkes eşit şartlarda mücadelesini yapmalı, sporda sıkletlere göre gruplar belirlenir ve ona göre katılım sağlanır, bir güreş musabakasinda 50 kilo ile 75 kilo gurestirilmez örneğin, kahpelik, dinli de olsan, dinsiz de, donlu da olsan donsuzda, tarikatçi da olsan , ateist de sonuç olarak o kişiye zarar verir, kötüler bu durumun farkına varamazlar.Ama hep kendilerinden bir parça kaybederler.Benim bu duruşum, vicdanım, karakterim şükürler olsun şu 50 yaşına kadar bana hiçbir değerimi kaybettirmedi, aksine birçok faydalı kazanım elde ettim, kahpelik insanı öldürür yavaş yavaş.Ayni közde kavruluyoruz çoğumuz, fareler hariç.Birbirimize destek olmamız elzemdir.Yine konusturdun beni, sonra uzun yazma diyorsunuz 😆

Mayko78

Duran emmi geldi diyi verin kızım...😎😎
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,506
14,848
113

Namussuz evladı o mahlukat kendi çapında sitenin admin panel açığını kovalayıp ns açıkları diyoruz ordangiriyorlar çoğu sitenin admin.panel squl açığı diyoruz açığı var oraya girdinmi kabak gibi ortada hersey 4 sene bilişim okudum yani o karşı taraf olan namussuzun yaptığı iş aslında okadarda zor değil burada hostingin nsleri alan adi nereye bagli olduğu yer çok önemli çünkü eğer o sitede squl yani admin panel açığı varsa direk makinaya bile botnet atılır ben bile atarim

Mayko78

Duran emmi geldi diyi verin kızım...😎😎
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,506
14,848
113
2015 de mezun olduktan sonra botnet ağır kurup isim vermycem çok ünlü bir kişinin sitesine botnet yolladim cokucegi tuttu aq zor kurtardım gotu