- 1,801
- 1,604
- 113
Hangi yöntem ile çekim yaptınYatırma başkan cidden ödemiyor
Hangi yöntem ile çekim yaptınYatırma başkan cidden ödemiyor
Önce güncelleme dedi sonra 600 çevrim dedi en son ödendi dedi ödemedi şimdide destek yüzüme kapatıyorNeden başkan ne dedi ödemeyip
HavaleHangi yöntem ile çekim yaptın
Kafam karıştı başkan ya bu çekenler kim o zaman site kafasına göre ödeme mi yapıyor kullanıci adın ne ben canlı desteğe yaziyimKapatıyor destek
ozangs40Kafam karıştı başkan ya bu çekenler kim o zaman site kafasına göre ödeme mi yapıyor kullanıci adın ne ben canlı desteğe yaziyim
Belgeler mevcut yukarda gördüğün gibiKafam karıştı başkan ya bu çekenler kim o zaman site kafasına göre ödeme mi yapıyor kullanıci adın ne ben canlı desteğe yaziyim
Belgeler mevcut yukarda gördüğün gibi
Başkan senin için bağlandım böyle dedi banaBelgeler mevcut yukarda gördüğün gibi
Bende çekim.verdim havale bakalım 10 dk vejler yatarım ins sikintincikmazKapatıyor destek
Hesap doğrulama kısmında bilgilerini kontrol etsene bı yanlışlık yaptın mıBelgeler mevcut yukarda gördüğün gibi
Usta çekim gelirse bilgi verir misinBende çekim.verdim havale bakalım 10 dk vejler yatarım ins sikintincikmaz
Ok ben hepsini yaptım en son tc yazmamışım iptal olmuştu onuda halledip verdim çekim ins gelir son kurusu yatirdim siteyeUsta çekim gelirse bilgi verir misin
Çekim 10 dk da geldi beylerUsta çekim gelirse bilgi verir misin
🤩🤩 Tebrikler kral darısı basimiza bakalimÇekim 10 dk da geldi beyler
Başkan canlı destek doğrulama kısmından bilgilerini düzelt IBAN ile isim aynı olsun dedi kontrol etsene bı senin adına konustugumdaHavale
Çok sağol dostum amaa hepsi dogruBaşkan canlı destek doğrulama kısmından bilgilerini düzelt IBAN ile isim aynı olsun dedi kontrol etsene bı senin adına konustugumda
O halde bı daha havale ile çekim yapsana başkanÇok sağol dostum amaa hepsi dogru
TC nereye yazdinOk ben hepsini yaptım en son tc yazmamışım iptal olmuştu onuda halledip verdim çekim ins gelir son kurusu yatirdim siteye
Başkan doğrulama alanında general yazısı var oraya yazTC nereye yazdin