http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Bigger Bass Bonanzanın Yaptığı

Repentless

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,036
583
113
Üşenmedim izledim bro
Son 12 spin boş geçti, 1 balıkçı gelse X10
Ölüsü 20K alırdın. Abv bu pragmatiğin
4.80 bete nereye ölüsü 20k alıyor bu oyunun 10x gittiği zaman ortalama 500x ödemesi oluyor 2 senedir aralıksız bu oyunu oynarım yüzlerce kez 10xe gitti 1 defa sadece 1000x üzeri ödedi

AzraeL

Uᴍʀᴜᴍᴅᴀ Oʟᴀɴ Şᴇʏʟᴇʀ Hᴇʀ Gᴇᴄ̧ᴇɴ Gᴜ̈ɴ Aᴢᴀʟıʏᴏʀ.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,459
5,507
113
Dost pragmatic böyle lanet şaşırma ben 1 ay once 60tl betle girdim bu oyuna 4 scatter geldi başladı 15 spin ilk 3 spinde 3 atti 12 spin bos geçti çarpan 2ye bile gitmedi şahsen ben eskiden pragmaticde azda olsa kazanırdım çevrem dahil son 1 senedir falan kimse kazanamıyor
Çünkü siteler de müdahale ediyor artık pragmaticle beraber musluk ellerinde isterlerse akıtırlar isterlerse keserler

aziz589

𐱅𐰇𐰼𐰰 🇹🇷
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,634
750
113
Dost pragmatic böyle lanet şaşırma ben 1 ay once 60tl betle girdim bu oyuna 4 scatter geldi başladı 15 spin ilk 3 spinde 3 atti 12 spin bos geçti çarpan 2ye bile gitmedi şahsen ben eskiden pragmaticde azda olsa kazanırdım çevrem dahil son 1 senedir falan kimse kazanamıyor
Çünkü herkes oynamaya başladı pasta payı düşüyor önceden çok az kişi bu slotu oynuyordu şimdi yaşlı genç oynuyor

RealMadrid

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,460
6,768
113
Bu oyunda 5 scatterla oyuna girip ilk 3 spin 3 Hasan atıp 17 tur boş geçtiğini gördü bu gözler bu senin başına gelen bence normal en az 10 kere yaşamışımdır

HaYaTıNsEsİ

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,815
5,919
113
Çünkü herkes oynamaya başladı pasta payı düşüyor önceden çok az kişi bu spotu oynuyordu şimdi yaşlı genç oynuyor
Dost şöyle düşünelim bu kansız pragmatige göre pasta payı çoğaldı dimi ama bakınca daha fazla yatirim gelmeye başladı sitelere yani yatirim çoğaldı daha fazla para dönmeye başladı ama dediğin pasta payı halen ayni

aziz589

𐱅𐰇𐰼𐰰 🇹🇷
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,634
750
113
Big bass Halloween deneyin digerlerine göre 10x daha yuksek belki son 6 ayda 7 8 defa 10x yakaladim bu oyunda

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
29,062
28,813
113
Çünkü siteler de müdahale ediyor artık pragmaticle beraber musluk ellerinde isterlerse akıtırlar isterlerse keserler
Sadece pragmaticmi egt hepsinden beter olmuş suan gecen sene oynadugim bir site vardı vallahi 1 yilda belki bin defa cekim yaptım günde 2 3 defa bile cekim yapıyordum oyunlar mübarek şelale gibi acikti bu sene aynı site ayni egt ayni oyun ben belki 2 ayda bir cekim yapabiliyorum bugün w p den msj attılar ana bacı sövdüm onlaraa puaha

is45kardesler

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
671
311
63
Geçincede olmuyor bazenbe kral 10.80 betten dün aksam x10 gittim 10 da sifir yapti 900 tl uğurladi peşine 18 bet 9 da 1 tane verecek yine x10 geçeçem ama o 1 taneyi veemiyor bu sefer geçemiyorum uymuor olmuyor başaramıyon bizlik bişey değil bu tamamen onlarin ibneliğiii..