Dost yemediysen ulaş banaŞimdi gelde 1000 çek
Dost yemediysen ulaş banaŞimdi gelde 1000 çek
Yedim hacı sildilerDost yemediysen ulaş bana
Bilmiyorum da gelen oldu gördümBenim bakiye sıfırladılar da gelen giden yok normal mi
Gelirse para haber edermisin?Şimdi gelde 1000 çek
Ödediler mi?10k yaptık bakalım odicekmi
iyi bak, çekim verdiğin bakiyeyi iptal edip onunla birlikte sıfırlamışlardır .Benim bakiye sıfırladılar da gelen giden yok normal mi
En dandik oyun hiç birşey vermiyor site tam bi dolandırıcı boşa vakit harcamayın ödeme yapacak bi site değil sakın para yatırmayınArkadaşlar bidaha1.com
100 adet 100 betlik spin veriyor spin kazancı 100.000 olursa direk 10.000 çekim
Olmazsa bakiyenize 1000 ekleniyor endorphia da geçerli spin almadan 10 yapan 1 çekim .
Benim spinler 3500 verdi ama 1000 i 10 yapıp çekimi verdik. Bakiye hemen düzenlendi. Ödeme gelirse bursan haber ederim.
Herkese bol sanslar
Burning coins 20 oyunu açıktı .
En az 5 etiket gerekiyormuş konu için. Bilemedim.
Ekli dosyayı görüntüle 898689Ekli dosyayı görüntüle 898689
Öderler kardeşim adam 10 k dan 9900 düştü Canlı 100 tl ekledi 10k gönderdiler bende 1 k çektim 10 dakkada geldiÖdediler mi?
Bende aynı oyunu oynadım bakalım ne olacakBen 10 bin yaptım 1000 tl cekim verdim ama coin biriktiren oyunlar gecersizdir falan diyor. Book of ganessa diye bir filli oyun var bu coin falan biriktirme oyunu mu.
Rabbits oyunun dışında oynadiysan satın alma yaptıysan bakiye silerlerBen 10 bin yaptım 1000 tl cekim verdim ama coin biriktiren oyunlar gecersizdir falan diyor. Book of ganessa diye bir filli oyun var bu coin falan biriktirme oyunu mu.
Canlı 100 ekledı hee yalanlarını skım senın sıte adamıÖderler kardeşim adam 10 k dan 9900 düştü Canlı 100 tl ekledi 10k gönderdiler bende 1 k çektim 10 dakkada geldi
3 dk sonra bütün bakiyen 0 lanacak.Çekim verdim bende bakalım ödeyecek mi