- 3,203
- 1,657
- 113
1 2 kişi dışında kimse bişey kazanamaz çünkü kendi soyledikleri oyunlarda oynatıyor yani o oyunların rp saten kapatıyor bilerek kazandırmiyo
Ayni oyunda devam ettim. Canliya sordum onaylandi. Fln diyor gorucez sonucu bakalimFortune starsta oynadım inşallah bişi demez öder
Miras usdt gönderme daha aktif değil diye biliyorumArladaslar midas kriptodan siteye para atabiliyor muyuz yardımcı olur musunuz
Hangi kripto uygulamasından yapabilirim özelden yazar mısınMiras usdt gönderme daha aktif değil diye biliyorum
kCEX borsasını kullanabilirsin hem global hemde tamamen ücretsiz kripto transferleriHangi kripto uygulamasından yapabilirim özelden yazar mısın
Benim bakiye duzenlendi bakalim umarim gelirdediği sağlaycından oynadımda benim oynadığım oyun biraz sıkıntılı
kanka nası yapıyonuz 3 hesap açtık arkadaslarla hic birimiz 1kyı geçemedikÇekim verildi
haydi bidaha bidaha bidahaArkadaşlar bidaha1.com
100 adet 100 betlik spin veriyor spin kazancı 100.000 olursa direk 10.000 çekim
Olmazsa bakiyenize 1000 ekleniyor endorphia da geçerli spin almadan 10 yapan 1 çekim .
Benim spinler 3500 verdi ama 1000 i 10 yapıp çekimi verdik. Bakiye hemen düzenlendi. Ödeme gelirse bursan haber ederim.
Herkese bol sanslar
Burning coins 20 oyunu açıktı .
En az 5 etiket gerekiyormuş konu için. Bilemedim.
Ekli dosyayı görüntüle 898689Ekli dosyayı görüntüle 898689
Cekim geldi paylasan arkadasa tesekurlerDuzenlemisler bakiyeyi ama bekliyoruz