- 1,776
- 433
- 83
Bütün mal varlığımı bastım getir maçı reis biterim yoksaDenedim yinede belki gelir şu brezilya maçı var gençlerin o maç 1 den 2 olacak gibi depin 12 oranı var maç bazı betcolarda var bazılarında yok kasa olsa 50 denerdim Ekli dosyayı görüntüle 48367
direkten dondu palmerias sansiniza scm
Biz ve şansdirekten dondu palmerias sansiniza scm
Hadi inş knk da dep direk oldu girse iyiydi içimde bir his var sanki olacak
Bakalım inş kralHadi inş knk da dep direk oldu girse iyiydi içimde bir his var sanki olacak
Paranın döndüğü her yerde oluyor malesef kral geçmiş olsunArada Bi basket atsalar zoruma gitmeyecek 1 basket atıyor 2 dk atmıyor bunlar böyle oynamıyor Du şike yapıyorlar kaybedince soke deme diyenler izlesin şike varmı yokmu
Knk şike var zaten 3 sayıdan 8 k kaçırdım ben 2 dk yakın sayı atmadılar geçmiş olsunArada Bi basket atsalar zoruma gitmeyecek 1 basket atıyor 2 dk atmıyor bunlar böyle oynamıyor Du şike yapıyorlar kaybedince soke deme diyenler izlesin şike varmı yokmu
Dep penaltımı kaçırdı bide knk brezilya maçındaParanın döndüğü her yerde oluyor malesef kral geçmiş olsun![]()
Kral ne demişlerÇok zor çok
Ev 2 le di onu bilmiyorum daDep penaltımı kaçırdı bide knk brezilya maçında
İnanılacak gibi değil şu istatistiğe direkten dönen top eğer doğruysa kaçan penEv 2 le di onu bilmiyorum da
Sağlık olsun kral olmayacağı varmış napalımİnanılacak gibi değil şu istatistiğe direkten dönen top eğer doğruysa kaçan pen
2.5 üst oldu maç 3 0 deli oranı varmıştırEv 2 le di onu bilmiyorum da