- 3,937
- 2,911
- 113
212 yi kim psylaştı bak sana çok ağır küfür edeirm insanlık yapıyoruz aklını başina al211 de 212 sahte siteler sen güzel bir küfürü hak ediyorsun ama banlanmak istemiyorum
212 yi kim psylaştı bak sana çok ağır küfür edeirm insanlık yapıyoruz aklını başina al211 de 212 sahte siteler sen güzel bir küfürü hak ediyorsun ama banlanmak istemiyorum
O girdiğin sitede sahte birader adamlar mariobetin yan sanayisini yapmış körmü gözlerinYav dostum bak ben de küfür edecem az kaldı. Kardeşim site 211 250 tl ekliyor şuan aktif ben girebiliyorum siz nasıl insansınız ya
Kardeşim bak ben aldım kullandım kaybettim. Buraya paylaştım. Burda benle alakalı sorunun ne senin yani benlik kısım neLan sahte sahte adamlar marionun cakmasini yapmış kafa yok mu sizde ya
Tamam reis eğer öyleyse alma sende. Ben aldım kaybettimO girdiğin sitede sahte birader adamlar mariobetin yan sanayisini yapmış körmü gözlerin
Aynı altyapı olamaz mı kardeşimLan sahte sahte adamlar marionun cakmasini yapmış kafa yok mu sizde ya
Yav birde beni suçluyorlar abi olaya bak ya. Yap 2500 500 çek ödemezse gel buraya yaz kaldıralımAynı altyapı olamaz mı kardeşim
Kral benim suçum var Mı Peki burdaAga sen paylastiginda 211 girilmiyordu domain değişmiştir diye 212 denedi herkez açılınca ona üye oldu olay bu 😂
Yani 211 deki oyunları oynatmıyor site amatör sen almış kullanmış olabilirsin ama şuan boş aga konuyu kapattir benceKral benim suçum var Mı Peki burda
Nasıl kapattırabilirm reisYani 211 deki oyunları oynatmıyor site amatör sen almış kullanmış olabilirsin ama şuan boş aga konuyu kapattir bence
Hemen kapattırayım yada ben kapatayım pişman oldum zatenYani 211 deki oyunları oynatmıyor site amatör sen almış kullanmış olabilirsin ama şuan boş aga konuyu kapattir bence
Onuda yaptirmiyo ki canlı destek yok baglaniyosun atiyo seni kshsksjsjsSana olacağı söyleyeyim çekim için Bi omadar yatırım ister donuna kadar alır
212 de ki atıyor reis 211 atmadı beniOnuda yaptirmiyo ki canlı destek yok baglaniyosun atiyo seni kshsksjsjs