- 7,676
- 5,292
- 113
@makina123 Allah yok diyolar
allah olabılır de kitap peygamber yalan@makina123 Allah yok diyolar
Gözünle görmediğimiz hiç biseye inanmiyoruz demiallah olabılır de kitap peygamber yalan
Bakara 191, 192'yi diyordur muhtemelen...İslam hiç bir haksız insanı 'Kafir' dahi olsa gördüğünüz yerde öldürün demez. Madem diyorsa bana açıkça kaynak sun Ateist olacağım madem bu kadar yazmaya cesaretin var bu kadar büyük konuşuyorum. Birazcık bile araştırma yapmadan kendi kafana göre nasıl bu kadar rahat ileri geri konuşabiliyorsun Ne ayeti okumuşsun Ne ne demek istediğini anlamaya çalışmışmışsın gelmiş kâfirleri gördüğünüz yerde öldürün diyorsun dümdüz ve diğer yazdığın şeyler de hatalı en çok gözüme çarpan bu olduğu için buna cevap verdim.
Allah yok diyenin Allah belasını vermiş zaten başka belaya ihtiyacı yok dünya da@makina123 Allah yok diyolar
İşte inandiramiyon enişte varsa versin diyo adam bişey de yapamiyozAllah yok diyenin Allah belasını vermiş zaten başka belaya ihtiyacı yok dünya da
Makina ateyiz miİşte inandiramiyon enişte varsa versin diyo adam bişey de yapamiyoz
Bakara'da da öyle bir şey söylemiyor deyim olarak söylüyor ama ne zaman ve ne için olduğunu araştırmadan gelip burada yalan bilgi paylaşıyor insanlaraBakara 191, 192'yi diyordur muhtemelen...
Çarpıtıyor çoğu anlam bütünlüğünü kavramadanBakara'da da öyle bir şey söylemiyor deyim olarak söylüyor ama ne zaman ve ne için olduğunu araştırmadan gelip burada yalan bilgi paylaşıyor insanlara
YokMakina ateyiz mi
Sonra da diyor ki Neden bize düşmanlar bir düşün neden işim gücüm yok durduk yere düşman olacam sana sen olmayan bir şeyi olmuş gibi insanlara anlat sonra da kalk bize düşmanlar de. Bırakın bu işleri benim seninle ne işim olurÇarpıtıyor çoğu anlam bütünlüğünü kavramadan
Deyimlik durum yok. Savaşta öldürün diyor. tabi çoluk çcouk patladın demiyor...Bakara'da da öyle bir şey söylemiyor deyim olarak söylüyor ama ne zaman ve ne için olduğunu araştırmadan gelip burada yalan bilgi paylaşıyor insanlara
bu konular çok ucu açık tartışmaya aday konular yani şahsen yoksa bile allaha inanmak mantıklı, eğer varsa cennete gıdersın yoksa zaten yoktur boşa inandık der geçersın ama dinler hakkinda ayni seyi soyleyemıcemGözünle görmediğimiz hiç biseye inanmiyoruz demi
Dünya şuan 100 den fazla tanrı var tek atabilcegine inaniyon mubu konular çok ucu açık tartışmaya aday konular yani şahsen yoksa bile allaha inanmak mantıklı, eğer varsa cennete gıdersın yoksa zaten yoktur boşa inandık der geçersın ama dinler hakkinda ayni seyi soyleyemıcem
sktr et olm sen napcan tanrıyı dini flan böyle önemsiz şeyleri konuşmaya gerek yok joker roket betvakti üçlüsünü halledelım bugunDünya şuan 100 den fazla tanrı var tek atabilcegine inaniyon mu
Halledek akşam uyucam şimdi bayilcam yoksasktr et olm sen napcan tanrıyı dini flan böyle önemsiz şeyleri konuşmaya gerek yok joker roket betvakti üçlüsünü halledelım bugun
bende gece uyumadim kararsizim eger uyursam gece uyanik kalirim uyumayip uyku duzenini yerine getırmek lazımHalledek akşam uyucam şimdi bayilcam yoksa
Gece hiç bı şekilde uyumuyon boşver oyun oynarizbende gece uyumadim kararsizim eger uyursam gece uyanik kalirim uyumayip uyku duzenini yerine getırmek lazım