Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin Beyler Bozdurmalımıyım?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

osaka33

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
614
146
43
aynen öyle kardeşim benım kızdıgım boş konuşmalar var herkezın yapısı farklıdır kımse kımseyı tanımıyo kı ne kadar dır bırbırımızı tanıyoruz kı espırı şaka yapıyon neyse uzatmaya gerek yok beklemedeyız
Usta dünya su su arkadaşın hediye edeceği miktardan ibaret değil fazla ciddiye alma bence herşeyi.

dancy35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,658
17,299
113
W
gün sonu nasıl oluyo kardeşim ne demek yani
Walla bildiğim yok. Bir önceki çekimimde de 23.00-00.00 arasında talep vermiştim iptal ettiler. Sordugumda gün sonu ilmeleri oldugu için 00.00 dan sonra talep verin demişlerdi

Rastaman35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,837
1,316
113
W

Walla bildiğim yok. Bir önceki çekimimde de 23.00-00.00 arasında talep vermiştim iptal ettiler. Sordugumda gün sonu ilmeleri oldugu için 00.00 dan sonra talep verin demişlerdi
Genco bana öyle demişti 2 hafta önce çekim vercektim 12 den sonra ver gün sonu diye otomatik iptal oluyor dedi canlidaki hanımefendi

ednc75

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
363
62
28
W

bende yıllardır oynarım da bunu da ögrenmiş olduk vay be

osaka33

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
614
146
43
İhtiyacı olanlar alsın adam dedi zaten belirli saatten sonra gelenler katılamaz diye . Mesaj yazanda 6 7 kişi var aktif olanlara atar dediği gibi

Dino2106

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,561
722
113
İhtiyacı olanlar alsın adam dedi zaten belirli saatten sonra gelenler katılamaz diye . Mesaj yazanda 6 7 kişi var aktif olanlara atar dediği gibi
Usta yemin ederim ihtiyaç olmasa. Kendimi çekilişlere kaptırmam. Ama öyle bir duruma düşmüşüm ki. Öype borçlanmışım ki.Bu paralara muhtac kaldım

ednc75

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
363
62
28
Usta yemin ederim ihtiyaç olmasa. Kendimi çekilişlere kaptırmam. Ama öyle bir duruma düşmüşüm ki. Öype borçlanmışım ki.Bu paralara muhtac kaldım
bende senınle aynı durumdayım kardeşim mılletın cebınde parası oldugu için herkez espiri makara peşinde

wakandalı

Wakanda Forever
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,105
3,147
113
kardeşim iş bulup çalışabilirsin akıl vermek gibi olmasın ama kumarla borç ödenmez yanlış anlama beni

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...