- 5,250
- 5,551
- 113
Hadi bol şansOlur da memphis bu maçı çevirirse kusurati takip eden iki arkadaşa dağıtalım roll açsınn...
Ekli dosyayı görüntüle 858246
Olur da memphis bu maçı çevirirse kusurati takip eden iki arkadaşa dağıtalım roll açsınn...
Bol sansOlur da memphis bu maçı çevirirse kusurati takip eden iki arkadaşa dağıtalım roll açsınn...
Şaka maka Helal olsun ha bu oranlara nasıl basıyorsunuz ya bu miktarıOlur da memphis bu maçı çevirirse kusurati takip eden iki arkadaşa dağıtalım roll açsınn...
Bol şanslar. Charlotte 2. çeyreğe kasa atmıştım 12 farktan 27-27 oldu gitti dedim de attı yemedi Allah'tan puc şarlatan takımOlur da memphis bu maçı çevirirse kusurati takip eden iki arkadaşa dağıtalım roll açsınn...
Bol şanslarOlur da memphis bu maçı çevirirse kusurati takip eden iki arkadaşa dağıtalım roll açsınn...
Bol şans dostOlur da memphis bu maçı çevirirse kusurati takip eden iki arkadaşa dağıtalım roll açsınn...
Dm atBol şanslar. Charlotte 2. çeyreğe kasa atmıştım 12 farktan 27-27 oldu gitti dedim de attı yemedi Allah'tan puc şarlatan takım
9 fark var nba takımları için fark yok desek yeridir mempis 10 gömlek üstün takim ikinci yari maci cevirecegi yuksek ihtimal bolsansOlur da memphis bu maçı çevirirse kusurati takip eden iki arkadaşa dağıtalım roll açsınn...
Kaybedersem atayım kurtarırsin
Zor ama ıns gelır@Metings1905 hocam gel güzel takiplik maç var. Sohbetini yorumlarını sabırsızlıkla bekliyorum
Bol şans kankaOlur da memphis bu maçı çevirirse kusurati takip eden iki arkadaşa dağıtalım roll açsınn...
Yani 10 bin dağıtacan demi bol şansOlur da memphis bu maçı çevirirse kusurati takip eden iki arkadaşa dağıtalım roll açsınn...
TebriklerEkli dosyayı görüntüle 858248Ekli dosyayı görüntüle 858249
Övünmek değil kanka yanlış anlamada. Zaten hep yüksek oynuyorum kazanırsam güzel geliyor kaybedersek de bi anda batıyoruz. Kusurati genelde böyle sürprizlere basıyorum