- 8,450
- 4,184
- 113
Konu sahibi boşuna roll açmaz bence dağıtacağı için dedim dost öyle son dakka baktım maça 90 olmuş won yazdım bi amacım yok yani dostumReis kim para dedi zaten
Konu sahibi boşuna roll açmaz bence dağıtacağı için dedim dost öyle son dakka baktım maça 90 olmuş won yazdım bi amacım yok yani dostumReis kim para dedi zaten
Halen yiyom yemek dost 😂😂Hani yemiştin az önce yedim demiştin Dost un gözünden kaçmaz biz forumda kimin kaç tl kazandığına kadar bilen adamız hayırdır eko beni mi kandırcn
Bol şanslar başlıcam kasana şimdi ama gelsin inşallahSon adım kasa vurdum yine.
Gelirse kapatırız gelmezse telefonu götümüze sokup yatarız dostlar
Ekli dosyayı görüntüle 393600
Bol zoplamalarSon adım kasa vurdum yine.
Uzatma dostum kapatalım konuyuKonu sahibi boşuna roll açmaz bence dağıtacağı için dedim dost öyle son dakka baktım maça 90 olmuş won yazdım bi amacım yok yani dostum
Hayatı yalanHani yemiştin az önce yedim demiştin Dost un gözünden kaçmaz biz forumda kimin kaç tl kazandığına kadar bilen adamız hayırdır eko beni mi kandırcn
Zuhahah gelmezse çok kötü olcakBol şanslar başlıcam kasana şimdi ama gelsin inşallah
Ben esprisine yazdım krallllKonu sahibi boşuna roll açmaz bence dağıtacağı için dedim dost öyle son dakka baktım maça 90 olmuş won yazdım bi amacım yok yani dostum
GelcekZuhahah gelmezse çok kötü olcak
Bol şanslar dostumSon adım kasa vurdum yine.
Umarim gelir dostZuhahah gelmezse çok kötü olcak
Manyaj atlanta atması lazımDallası severim
Halledicez sen dur felaket tellalıManyaj atlanta atması lazım
Oranda yükseldi yarra yedikBu sefer kesin patlıcaz gibi geliyor hiç olumlu hissetmiyorum aq ya
Sen vsrya maşallah dediğini kurutursun dost sen bi 10 dk sigara molası verBu sefer kesin patlıcaz gibi geliyor hiç olumlu hissetmiyorum aq ya