Dediğin gibi yaptık vermiyor kodu ulan varyaÜye olurken referans kodu alanına egt5000 yazın
Dediğin gibi yaptık vermiyor kodu ulan varyaÜye olurken referans kodu alanına egt5000 yazın
Kimlik kayıt ettin miDediğin gibi yaptık vermiyor kodu ulan varya
Nasıl aldın linkten mi üye oldun naptnnValla 40a kadar çıkardım kasayı işsiz gibi oynadım
Ama iste sorun şurda ki sistem 1k nin userine ciktin mi kaybettiriyor sana eskiden 20 tl verirlerdi her alan gecerli 100 yap cejerdik eskiden paranin degerine gore 200 tl yi 1k yap cek gibi simdiki parayla kolaydi 100 yapmak yani sistem artik boka sarmisKral ne farkeder ki ikisinde de kasayı 10x katlaman lazım hey Allahım ksjdbdoek😂😂😂
tam tersi yüksek bet yüksek kazandırır ben hayatımda hiç amusnette 10 20 betten iyi bir kazanc almadim ama 200 bete 100k 700 bete 210 gibi kazanclarım oldu tabii ocak ayında kazanmıstım şu sıralar ödeme yapmıyor oyunlarAma iste sorun şurda ki sistem 1k nin userine ciktin mi kaybettiriyor sana eskiden 20 tl verirlerdi her alan gecerli 100 yap cejerdik eskiden paranin degerine gore 200 tl yi 1k yap cek gibi simdiki parayla kolaydi 100 yapmak yani sistem artik boka sarmis
Biz ne diyoz sen de diyon biz diyoz ki para yukseldi mi sporda bile limit oluyor biz ne bilek senin egt fantezilerine siteler sen yuksrk kaybet diye sana yem atmistam tersi yüksek bet yüksek kazandırır ben hayatımda hiç amusnette 10 20 betten iyi bir kazanc almadim ama 200 bete 100k 700 bete 210 gibi kazanclarım oldu tabii ocak ayında kazanmıstım şu sıralar ödeme yapmıyor oyunlar
ne alaka guzel kardesım dedigin tamamen yanlış sen çevir bakalım pragmatıcte 500 1000 betten spin oyuna alınca 10x mi ödüyor 200 300x mi ödüyor en kötü 100x oder bet degerini alırsın işveren işçi gibi arz talep meselesi buBiz ne diyoz sen de diyon biz diyoz ki para yukseldi mi sporda bile limit oluyor biz ne bilek senin egt fantezilerine siteler sen yuksrk kaybet diye sana yem atmis
Bilmiyom 500 bete cevirecek paramiz olnadi senin gibi konu acardik yoksa milyoner kaybettim bilmem ney hakkaten duraksadin bu gunmerde konu acmiyonne alaka guzel kardesım dedigin tamamen yanlış sen çevir bakalım pragmatıcte 500 1000 betten spin oyuna alınca 10x mi ödüyor 200 300x mi ödüyor en kötü 100x oder bet degerini alırsın işveren işçi gibi arz talep meselesi bu
1000 lıranın ustune cıkamıyoruz o yuzden konu acılmıyorBilmiyom 500 bete cevirecek paramiz olnadi senin gibi konu acardik yoksa milyoner kaybettim bilmem ney hakkaten duraksadin bu gunmerde konu acmiyon
Hocam aff linki bize nasıl ulaşır yaffHocam aff linkten üye oldum,2. Seviye doğrulama açıyorsun ekleniyor
O kadar beddua alırsan çıkamazsın daha beter ol 🤣🤣1000 lıranın ustune cıkamıyoruz o yuzden konu acılmıyor