O linki kopyalayıp şuraya yapıştırıversen
dostum senin yüzünden bonus hakkını kaybettik neyse
Linkten üye olanlar mı alabilirO linki kopyalayıp şuraya yapıştırıversen
Kral ne farkeder ki ikisinde de kasayı 10x katlaman lazım hey Allahım ksjdbdoek😂😂😂Yani 50000 yap 500 çek nedir allah aşkına? 500 verin o zaman 5000 yap 500 çek diyin. İyice zıbıttılar bunlar. Bonus yüksek görünsün diye yapıyorlar ama kendilerini çöp gibi tanıtıyorlar. Bu arada paylaşan arkadaşa asla lafım yok deneyip çekenler de olacaktır.
Se gerizekalımısın malmisin kusura bakmada kardeş şuraya linki bıraksana reklamlardaki linkle üye olanlar için diyor senin yüzünden boş boşuna kayıt olduk gerizekalı
Yahu aynı şeyi söylüyoruz zaten okusan anlayacaksın 😂 5000 diyip çok bonus veriyoruz imajı yapıyorlar diyorumKral ne farkeder ki ikisinde de kasayı 10x katlaman lazım hey Allahım ksjdbdoek😂😂😂
Ne okuduğumu gayet iyi anladım ben bro bende diyorum ki 500 verse ne fark eder 5k verse ne farkederYahu aynı şeyi söylüyoruz zaten okusan anlayacaksın 😂 5000 diyip çok bonus veriyoruz imajı yapıyorlar diyorum
Kardeşim 50 tl verse de olur 500 yap çek der yine 10 kat katlarsın. Diyorum ki bu çöpler kendini şişirmek için 5000 tl bonus veriyoruz diyebilmek için böyle saçmalıyor. Tey Allahım 😂😂Ne okuduğumu gayet iyi anladım ben bro bende diyorum ki 500 verse ne fark eder 5k verse ne farkeder