Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Betwins 333 Freespin Deneme Bonusu

Yavuzhan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
821
266
63

Ekli dosyalar

Yavuzhan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
821
266
63
Geldi mi kral çekim ??
Yok ip dediler.. kavga ediyoruz deminden beri. Parasında degilim. Gerçekten değilim. Mobil ağda nasıl Multi hesap açmış olabilirim. Onu soruyorum. Madem öyle diğer hesabımın bilgilerini ver diyorum güvenlik nedeniyle veremem diyor. Demek ki biri benim mobil agima sızmış buda güvenlik ihlali diyorum veremem diyor. Pragmatic e nasıl mail atılıyor.adresini bilen varmı iyi bir dosya hazırlayıp atarım pragmatic ve diğerlerine bonus adı altında sizi sogusluyorlar diye.

Bir çok sitede üyeliğim var ama tek üyeliğim var asla ve asla ikinci bir üyelik açmadım acmam da. Ben cebimden para vermiyorum bonuslarla oynuyorum hep pro kodlarla ama bu kadar hırs yapıp ikinci üçüncü hesap açmak hiç tarzım değil asla da uğraşmam. Bunların yaptığı bizim uzerimizden sağlayıcıyı soguslemek. Bunud. Anet bir dille anlatmak lazım.

Yavuzhan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
821
266
63
Kod falan geldiği yok onu oylamak için söylüyorlar dolandırıcı bu kahpeler
Param gitti
Hakliymissin özür dilerim senden. Bunların yaptığını az bile anlatmışsın. Wifiden üye olsam lan belki başkası üye olmuş diyebilirim ama böyle bir şey yokken yaptıkları düpedüz şerefsizlik

serum

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,060
393
83
Abiler böle yatırım şartlı sitelerde çevrimi tamamladinizmi yatırım yapmadan önce desteğe bağlanıp sorun ip çakışması aynı aileden üyelik vs vs varmı diye .
Açık açık soleyin yatırım yapcam sonra kemküm olmasın diyin.

İtneler yatırım yaptı mı ip çakışması diyorlar bilerek

smt1907gfb

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
61
22
8
çekim verdim bekliyorum 15 dk oldu..yatırım yapmadan ıp cakısması varmı diye sordum ekran görüntüsü aldım yok dedi ..yatırım yaptım bende bakalım nolcak

shemail

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
31
6
8
arkadaşlar yatırım yapmanızı tavsiye etmiyorum .

Egt ve egt digital e girmeyin diye resmen algı oyunu yapan ufakçı zihniyet. ekran görüntülerini de aldım .

'' Kurallar gereği EGT ve AMUSNET sağlayıcıları, wild birikimli oyunlar deneme bonusu adı altında kural ihlali olarak belirtilmektedir. ''

diyor şark kurnazları. wild birikimli oyunlar diye tüm sağlayıcılardan bahsediyormuş .

sevinsinler 100 tl almayı başardılar benden

köy sitesi

xfullx

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
375
62
28
Nasi ya biri cektim diyor bi ri para kaldi dıyor

djkanki09

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
207
80
28
sakın yatırım yapmayın kazanç yaptım wazdan ile amusnet egt yasakmış diye saçma bahaneyle bakiyemi sildiler benim ağzım yandı sizinki yanmasın

xfullx

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
375
62
28
Hepsimi dolandırıcı bunlarin