- 1,075
- 428
- 83
Belkide red ediyorlar o yüzden ilerliyor abi..eee bende talep ilerliyo öyle bişey yazmamış
Belkide red ediyorlar o yüzden ilerliyor abi..eee bende talep ilerliyo öyle bişey yazmamış
evet öylede olabilir bakalım sonuç ne olacak 0 kişi kaldığındaBelkide red ediyorlar o yüzden ilerliyor abi..
Versene o zaman aminabende numaeasi var 250 ekliyo sinirsiz cekim XXXDD
5 senedir sorunsuz yatirim ve çekim yapıyorumDolandirici bu siten bulasma odeme falan yapmiyo böyle şanslarını deniyorlar işte para falan alamazsin
Sağol dost çekim verildi 8 e kadar gelirse yazıcamhttps://m.betvakti376.com. Bir daha bu forumda bildiğim siteleri paylaşmam demiştim kendi kendime. Forumun üyelerden 💯% 70 insan dışı bir varlıklar çünkü. Sırf geri Kalan 30% için paylaşıyorum.
Promosyonlarda yazmıyor, otomatik talep edebilirsiniz. Bol şans
oder tebrikler saglam site cok yatirim cekimleri var arkadaslarin bende yeni uye oldum herkese bol sans tambetten 4200 aldik bigbassdan 1 satinlama 10x 2. Satin almada 10x 1 tane Hasan atmadiSağol dost çekim verildi 8 e kadar gelirse yazıcam
bolşans sabah sabah ilaç olmuşhttps://euioa.jxcsysekgu.net/I1HbmZmltp can sikintisini deneme bonusu eklenene kadar bir 400 atayim dedim Sansa bak yav 10x e gitti balikci Hasan big bass ssgolsun gunu kurtaran tek atik keske 400 atsaymisim son pqrayla gelen efsane sans kar cube yakisir dedim cekip cekip ciktim
eklediler şimdievet öylede olabilir bakalım sonuç ne olacak 0 kişi kaldığında
Çevrimi tamamladığım halde 1200 TL bi çevrim çıkartmışlar 500 TL bakiyemle 10 betten 100 tur saldım 56 cı spin de bitti para 160 TL vermişti freespin de o kazancı ben slot oyununda 1250 TL lere çıkarttım ful ekran kombo yaptı 500 TL de durmuştum çevrimi tamamladığıma emin olmuştum site kolpa yaptı benceoder tebrikler saglam site cok yatirim cekimleri var arkadaslarin bende yeni uye oldum herkese bol sans tambetten 4200 aldik bigbassdan 1 satinlama 10x 2. Satin almada 10x 1 tane Hasan atmadi
Sinir oldum diye 10 betten 100 spin saldım küçük betlerden oynasam alırdım belki olsun sağlık olsunÇevrimi tamamladığım halde 1200 TL bi çevrim çıkartmışlar 500 TL bakiyemle 10 betten 100 tur saldım 56 cı spin de bitti para 160 TL vermişti freespin de o kazancı ben slot oyununda 1250 TL lere çıkarttım ful ekran kombo yaptı 500 TL de durmuştum çevrimi tamamladığıma emin olmuştum site kolpa yaptı bence
oder tebrikler saglam site cok yatirim cekimleri var arkadaslarin bende yeni uye oldum herkese bol sans tambetten 4200 aldik bigbassdan 1 satinlama 10x 2. Satin almada 10x 1 tane Hasan atmadi
tebrikler![]()