- 4,223
- 3,702
- 113
Sen at dostum yinede
Sen at dostum yinede
Oynadığın oyun linkini candy storsBetunlim8
betunlim.com
Valla parça parça yatırim yaparım çevrim yapmasam bile kendi anaparimi çekerim biton siteye atıyoruz para belli bı sure burda oynarım o arada cevrimde biter 😂Dostum 30 000 liralık çevrim sence 100 200 le bitermi 🤣🤣cekemeyeceğim bitiremeyeceğim çevrim için para yatirilirmi biliyorum 30.000 yatmayacagini
Ben yapamayacağım yapanlara bol şanslarValla parça parça yatırim yaparım çevrim yapmasam bile kendi anaparimi çekerim biton siteye atıyoruz para belli bı sure burda oynarım o arada cevrimde biter 😂
Alt tarafı 15 bin cevrim yapicam ya ne olcak 1000 TL atcan 15 kat çevrim hiç bişey bence 😂Ben yapamayacağım yapanlara bol şanslar
Bin TL'yi Kendi siteme atar oynarım daha mantıklı değil mi belki 1500 kazanırım🤣🤣Alt tarafı 15 bin cevrim yapicam ya ne olcak 1000 TL atcan 15 kat çevrim hiç bişey bence 😂
Kanka buda aynı mantık sonuçta senin ana paran baktın kasa 2000 oldu çek gitsin dikerler Bonusuda cevrimide 😂😂Bin TL'yi Kendi siteme atar oynarım daha mantıklı değil mi belki 1500 kazanırım🤣🤣
Buda geldi vay anasini 3 dk sürmedi laKalan 35 TL yide 350 yaptım bakalım bir daha gondereceklermi
Şöyle düşün 100 lira attın siteye 100 lirayla 30 bin çevrim yaparsan 1500 senindir1500 çıktı bana 30.000 TL çevrim istiyor hemde anaparamla pehhj aww çiktimlerim
Tebrikler usta daim olsun kazancın iyi çektinBuda geldi vay anasini 3 dk sürmedi la
100 lirayı çöpe at diyon yani hanii 300 500 çevrim olsa anlarımda🤣🤣 işimiz gır gır falanda bu hafta 0 ladık herşeyi önümüzdeki haftalara bakacağızŞöyle düşün 100 lira attın siteye 100 lirayla 30 bin çevrim yaparsan 1500 senindird
GeçerliBeyler 25tl freebet kazanci her alanda geçerlimi bilgisi olan varmı 50 TL yattirim yapacam
Ödüyor min yatırım yapGece kazandım gündüz kaybettim frebetle doğan kazancı oduyormu
Öder usta rahat ol multi yoksaPqyfix 400 cekim verdim 20 dakkadir beklenen yazior size nasil 4 5 dakikada odneior bu sitede var bi ipnelik