Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Betticket 250 FreeSpin Deneme Bonusu (Yatırım Şartı Yok)

kavara

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
119
24
18
Ilk kez üye oldm ip dedi eklemedi

Kranlkadm

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
491
135
43
amınogullarına kayıt olmayın itimat etmeyin vermiyorlar

rozen3838

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
143
41
28
arkadaslar bunu paylasan site adami 4 tl den diyor. birde uye toplamak icin tezgah kurmuslar 2 saat telefon bekletiyolar sonra aramiyolar baglaninca ip şöyle oe siteleri paylasmayin.

rozen3838

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
143
41
28
yav sitenin adami konuyu acan uye toplamak icin yapiyolar. cok net bide 2 saat bekletiyolar. aramiyolar

alper1539

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
49
23
8
ya burada aptal aptal insanlarla uğrasıyoruz çekim yaptım link paylastım belki faydalanan olur diye aq anası babası uğrasamamıs daha dün kumar oynamaya baslamıs aptllarla uğrasıyoruz merit king - royal king - meybet - jojova bu sitelerde dolandırıcı ozaman arkadasıma IP dediler vermediler ne bileyim her IP diyen dolandırıcıysa site yok dolandırmayan

bence ne yap biliyormusun engelle bu konuyu görme ve siktir git 100fs 5000 yap 250 yatır 500 çek oyunları oyna 250 tl yatır çevir sora parana çöksünler çakmaymıs de sana böyle dolandırıcı lazım hiç elini cebine atmadan 2500 çekme imkanı veren siteler kesin dolandırıcıdır alan alsın almayan almasın ne site ile nede baska birseyle isim yok çulsuz kaldım diye siteleri yokluyordum ve üyeymisim bir daha açıklama yapmayacağım site adamı diyenlere buradan sesleniyorum evet site adamıyım bana buralarda bos lakırtı yapıyim diye günde 100fs veriyorlar 10tl betten :D

rozen3838

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
143
41
28
ya burada aptal aptal insanlarla uğrasıyoruz çekim yaptım link paylastım belki faydalanan olur diye aq anası babası uğrasamamıs daha dün kumar oynamaya baslamıs aptllarla uğrasıyoruz merit king - royal king - meybet - jojova bu sitelerde dolandırıcı ozaman arkadasıma IP dediler vermediler ne bileyim her IP diyen dolandırıcıysa site yok dolandırmayan

bence ne yap biliyormusun engelle bu konuyu görme ve siktir git 100fs 5000 yap 250 yatır 500 çek oyunları oyna 250 tl yatır çevir sora parana çöksünler çakmaymıs de sana böyle dolandırıcı lazım hiç elini cebine atmadan 2500 çekme imkanı veren siteler kesin dolandırıcıdır alan alsın almayan almasın ne site ile nede baska birseyle isim yok çulsuz kaldım diye siteleri yokluyordum ve üyeymisim bir daha açıklama yapmayacağım site adamı diyenlere buradan sesleniyorum evet site adamıyım bana buralarda bos lakırtı yapıyim diye günde 100fs veriyorlar 10tl betten :D
oncelikle dun baslamadim yas 41 bet365 ler bwinlerde basladim turkiyede idda yikjen. sonrasinda herkeze ip diyolarsa bunda bi soruun vardir elbet

batuhnskrya

BONUS AVCISI
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
649
215
43

Belki almayanlar vardır
Çekim yapabileceğiniz rakam 250₺-2500₺ çevrim şartı yok freespin den çıkan senin

4₺ den 250 fs veriyor callcenter ekliyor diyorlar ama ben destekten istedim callcenter daha sonra çekim yapabilmemiz için arıyor kimlik doğruluyor TC no isim soy isim doğum tarihi kullanıcı adı gibi standart şeyler soruyor. Slottan çıkan kazanç slotta her oyunda geçerli spor için bilmiyorum ben yaptım 2500₺ çekim verdim gönderdiler çekim sadece havale yöntemi ile daha detaylı bilgi için promosyonları okuyun bol şans.

Kullanmayanlar varsa ilaç gibi bonus cebimde para yoktu 🤣🤣
Ben sordum destek 1 TL bet diyor freebet istedim bende

dsezgin

Dili Yok Kaderin
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,804
964
113
Klasik İp saçmalığı bahanesi