Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Betticket 250 FreeSpin Deneme Bonusu (Yatırım Şartı Yok)

alper1539

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
49
23
8
Ben bonusu 1 hafta önce aldım çevrimi tamamladım havale yöntemimde sıkıntı var diye bugün çektim çekim yapmadan paylaşmadım belki ödeme yapmıyordur diye 4tl den 250 fs verdi bana cleopatra oyununda

Zidane1987

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
230
90
28
Sayın Müşterimiz daha önce deneme almışsınız ne kadar yüzssüzsiiünz Bi daha istiyorsunuz dedi kapadı şırfıntı

byakca1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
102
49
28
Napacan sitenin içini sanki siteyimi devralcan yatırımsız site 2500₺ veriyor üye değilsen oyna oynamıycaksanda mezara Bi toprakta sen at zaten çekim yaptım diye paylaştım belki almayanlar vardır diye
Daha yeni üyeyim ip diyorlar

Omrfrk213

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,024
316
83
İşlerine geldikleri gibi takılıyo bu siteler

alper1539

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
49
23
8
Dolandırıcılar bulaşmayın
Her ip diyen dolandırıcı olmuyor meritking de ip diyor ama kütür kütür ödeme yapıyor kazandığın zaman aynı alt yapıya sahip siteler bunu yapabiliyor sen alamadın diye millete neden dolandırıcı diyorsun forumda yüzlerce yatırım yap çek dolandırıcı site gördüm ama durduk yere 4 arkadaşa 2500₺ ödeyen dolandırıcı site görmedim

Ekli dosyalar

Pokerapoo16

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,098
363
83
Her ip diyen dolandırıcı olmuyor meritking de ip diyor ama kütür kütür ödeme yapıyor kazandığın zaman aynı alt yapıya sahip siteler bunu yapabiliyor sen alamadın diye millete neden dolandırıcı diyorsun forumda yüzlerce yatırım yap çek dolandırıcı site gördüm ama durduk yere 4 arkadaşa 2500₺ ödeyen dolandırıcı site görmedim
Dostum şu çok övdüğün siteye söyle de artık zahmet olmazsa bizim denemeyi eklesinler

alper1539

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
49
23
8
Dostum şu çok övdüğün siteye söyle de artık zahmet olmazsa bizim denemeyi eklesinler
Ben siteyi övmüyorum güzel kardeşim ve yatırımda yapmıycam aq yerinde iyi para bırakıyor diye paylaştım çokta şeyimde alır kullanırsınız kullanmazsınız callcenter ekliyor yazıyor promosyonlarda ben canlıya girdim deneme bonusu nasıl alabilirim dedim kullanıcı adı dedi işlem kontrol ediliyor dedi 3dk sora ekledi 1 gün sora hesap onayı için aradılar ve çekim yapabilirsin dediler 1 hafta sonra çektim ama suç bizde paylaşıyoruz

Admin konuyu kilitlermisin bonus yok sansınlar 100 fs 5000 yap 250 yatır 1 kat çevir 500 çek bonuslar la oynasınlar

merdoflu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
347
142
43

Belki almayanlar vardır
Çekim yapabileceğiniz rakam 250₺-2500₺ çevrim şartı yok freespin den çıkan senin

4₺ den 250 fs veriyor callcenter ekliyor diyorlar ama ben destekten istedim callcenter daha sonra çekim yapabilmemiz için arıyor kimlik doğruluyor TC no isim soy isim doğum tarihi kullanıcı adı gibi standart şeyler soruyor. Slottan çıkan kazanç slotta her oyunda geçerli spor için bilmiyorum ben yaptım 2500₺ çekim verdim gönderdiler çekim sadece havale yöntemi ile daha detaylı bilgi için promosyonları okuyun bol şans.

Kullanmayanlar varsa ilaç gibi bonus cebimde para yoktu 🤣🤣
Hangimağaradaydınmk

Emrahtas

Üye
Yeni Üye
38
8
8
Sen niye savunma ihtiyacı duydum acaba o gönderdiğin çekim işlemini site elemanı 10 saniyede yapıp buraya koyabiliyor sende mi site adamısın

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,506
9,387
113
dolandırıcı büro ip bahanesi ile 1 sene önce kazancımı ödememişti

kralkaybederse

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
380
181
43
Niye uye olup destege baglaniyorsunuz, kurallarda yaziyor call center aramasi ekleniyor diye. Bir kisiye canli verdi diye herkese vermez. İp deme sebepleri sizle ugrasmamak icin kesin cozum oldugundan.