- 4,623
- 1,259
- 113
tamamdır 1tl ise freebet almak daha mantıklıYarım saat önce falan
tamamdır 1tl ise freebet almak daha mantıklıYarım saat önce falan
Daha yeni üyeyim ip diyorlarNapacan sitenin içini sanki siteyimi devralcan yatırımsız site 2500₺ veriyor üye değilsen oyna oynamıycaksanda mezara Bi toprakta sen at zaten çekim yaptım diye paylaştım belki almayanlar vardır diye
Her ip diyen dolandırıcı olmuyor meritking de ip diyor ama kütür kütür ödeme yapıyor kazandığın zaman aynı alt yapıya sahip siteler bunu yapabiliyor sen alamadın diye millete neden dolandırıcı diyorsun forumda yüzlerce yatırım yap çek dolandırıcı site gördüm ama durduk yere 4 arkadaşa 2500₺ ödeyen dolandırıcı site görmedimDolandırıcılar bulaşmayın
Dostum şu çok övdüğün siteye söyle de artık zahmet olmazsa bizim denemeyi eklesinlerHer ip diyen dolandırıcı olmuyor meritking de ip diyor ama kütür kütür ödeme yapıyor kazandığın zaman aynı alt yapıya sahip siteler bunu yapabiliyor sen alamadın diye millete neden dolandırıcı diyorsun forumda yüzlerce yatırım yap çek dolandırıcı site gördüm ama durduk yere 4 arkadaşa 2500₺ ödeyen dolandırıcı site görmedim
Ben siteyi övmüyorum güzel kardeşim ve yatırımda yapmıycam aq yerinde iyi para bırakıyor diye paylaştım çokta şeyimde alır kullanırsınız kullanmazsınız callcenter ekliyor yazıyor promosyonlarda ben canlıya girdim deneme bonusu nasıl alabilirim dedim kullanıcı adı dedi işlem kontrol ediliyor dedi 3dk sora ekledi 1 gün sora hesap onayı için aradılar ve çekim yapabilirsin dediler 1 hafta sonra çektim ama suç bizde paylaşıyoruzDostum şu çok övdüğün siteye söyle de artık zahmet olmazsa bizim denemeyi eklesinler
HangimağaradaydınmkBetting website
m.658betticket.com
Belki almayanlar vardır
Çekim yapabileceğiniz rakam 250₺-2500₺ çevrim şartı yok freespin den çıkan senin
4₺ den 250 fs veriyor callcenter ekliyor diyorlar ama ben destekten istedim callcenter daha sonra çekim yapabilmemiz için arıyor kimlik doğruluyor TC no isim soy isim doğum tarihi kullanıcı adı gibi standart şeyler soruyor. Slottan çıkan kazanç slotta her oyunda geçerli spor için bilmiyorum ben yaptım 2500₺ çekim verdim gönderdiler çekim sadece havale yöntemi ile daha detaylı bilgi için promosyonları okuyun bol şans.
Kullanmayanlar varsa ilaç gibi bonus cebimde para yoktu 🤣🤣
Sen niye savunma ihtiyacı duydum acaba o gönderdiğin çekim işlemini site elemanı 10 saniyede yapıp buraya koyabiliyor sende mi site adamısınHer ip diyen dolandırıcı olmuyor meritking de ip diyor ama kütür kütür ödeme yapıyor kazandığın zaman aynı alt yapıya sahip siteler bunu yapabiliyor sen alamadın diye millete neden dolandırıcı diyorsun forumda yüzlerce yatırım yap çek dolandırıcı site gördüm ama durduk yere 4 arkadaşa 2500₺ ödeyen dolandırıcı site görmedim