http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Betsolo 250 FreeSpin Deneme Bonusu

Mustoxx1

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
56
26
18
Betsolo yazı düzenleyip gönderdim sahte pragmatik düzenledikleri için adamlar ciddiye alıp WhatsApp dan iletişime geçtiler yardımcı olun diye dediğim gibi oyunların üzerinde kodlamalariyla oynanip pgramatikle hiç bir şekilde anlasmları olmayıp herşeyi ücretsiz birsekilde ilerleyip milettin parasını yemeye çalışıyorlar dikkat edelim

Ekli dosyalar

Asil1989

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,110
420
83
Arkadaşlar bu siteye hiç bir şekilde güvenmeyin yatırım yapmadım ama GATES300 Kodunu kullandım oyun 2180tl ödedi big bass bonanza oyununa girdim 6bet ilk basış 300 ara ödeme yok sonra 10 bet oyuna giriyor ödemeyide yansıtıyor ama ara ödemelerin hiç biri yok oyun geçmisi hata veriyor hiç bir şekilde gözükmüyor oyunlar sahte diye veya lisans ile ilgili hiç bir şey demeyeceğim çünki anlamadım o yüzden ukalalık edip yorum yapmam temsilci son 20 geçmişi anlatıyor daha ilerisini göremiyorum diye işin içinden çıkıyor valla hiç uğraşamam sadece kimsenin canı yanmasın diye yazıyorum bol şanslarınız güzel ve yüksek kazançlarınız olsun😎