Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu BetsMove 5000₺ Deneme Bonusu 🔐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Muhasebe90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,842
3,314
113
Öncelikle kişiye özel bir bonus bende ilk gorunce şaşırdım 5000₺ deneme bonusu 1 katı çevir Limitsiz çekim var ben çektim biraz uzun sürdü ama para hesaba geldi özel müşteri temsilci mesajı geliyor bana gelen mesaj ;

BETSMOVE VİP TEMSİLCİNİZ İNCİ BEN

SİZLER GİBİ DEĞERLİ OYUNCULARIMIZI SİTEMİZDE
MİSAFİR ETMEKTEN MEMNUNİYET DUYARIM

SİTEMİZİ DENEMENİZ AMAÇLI SİZLERE
5000 TL NAKİT BONUS TANIMLAMASI YAPMAK İSTİYORUM

Tam da 7000₺ borcum vardı ilaç gibi geldi bu sitenin deneme bonusu ile 7k ödemesi şaşırttı...
3 hafta önce beni arayın 8k eklemişti tek kat çevrim bende inanmamıştım ceviriop çektim harbiden çok tatlı oluyor

mamy46

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
129
24
18
Daha önce yatırımı olanlara mı veriliyor

2002

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,025
2,781
113
zamanında 200 liralara 100 spinlere üye olduk.

Ahh ah şimdi üye olmak vardı şu every sitelere.

Elli4

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,173
6,006
113
Valla ben gecen sene deneme bonusuyla cekim yapmistim. 2-3 ay once bana da 2.deneme bonusu diye 5k eklemislerldi. Ben cevirip sifirlamistim.

cqulec

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,124
2,319
113
Üye oldum, Ömer diye bir beyefendi yönlendirdi. 5 k para verin dedim. Ömer'e hoş olmayan tabirler kullandi canlı destek.
Sanırım biraz sinirlendi bonus isteyince

SlotMaN61

💲💲💲
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,662
2,128
113
Öncelikle kişiye özel bir bonus bende ilk gorunce şaşırdım 5000₺ deneme bonusu 1 katı çevir Limitsiz çekim var ben çektim biraz uzun sürdü ama para hesaba geldi özel müşteri temsilci mesajı geliyor bana gelen mesaj ;

Tam da 7000₺ borcum vardı ilaç gibi geldi bu sitenin deneme bonusu ile 7k ödemesi şaşırttı...
Reis bunun bu temsilciyle nerden ulasabiliriz

csoylu006

Tanınmış illegal üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,942
1,291
113
Ben ulaştım temsilciye numara soruyor davet yok size diyor boşa uğraşmayın heves etmeyin yani üyede olmayın yemiyorlar 😄

csoylu006

Tanınmış illegal üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,942
1,291
113
@Shellac @Daimon

reislerim site böyle bir deneme bonus uygulamamız yok diyor davet SMS geldiyse kişiye özel ekiyorlar konu kilit 🔒

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
34,978
25,737
113

Ya tamam mutlu olmuşsun sevinmissin bunun neyini paylasiyorsun birader kişiye özel bonus neyini havasını atıyorsun hakkaten değişik kafalar ya

Ademcan72

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
539
144
43
@Daimon @Shellac Aga Deneme Diye Birsey Yok Konu Ne Diye Acik Duruyor Bosuna Kayit Oluyor İnsanlar Size Zahmet Kapatin

metinnica01

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
85
22
8
Arkadaşlar bu sitelerin istihbarat karı sağlamdır bonus eklenen arkadaş başka sitelerde en az 50 100k yatırımı vardır büyük oynayanların bilgileri bu sitelere Uçar onlarda verir bu bonusu adam büyük oynuyor muhtemelen

Cihat5234

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,660
1,106
113
Lin

Ling

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...