Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu BetsMove 5000₺ Deneme Bonusu 🔐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

omer19051905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,743
1,607
113
Öncelikle kişiye özel bir bonus bende ilk gorunce şaşırdım 5000₺ deneme bonusu 1 katı çevir Limitsiz çekim var ben çektim biraz uzun sürdü ama para hesaba geldi özel müşteri temsilci mesajı geliyor bana gelen mesaj ;

BETSMOVE VİP TEMSİLCİNİZ İNCİ BEN

SİZLER GİBİ DEĞERLİ OYUNCULARIMIZI SİTEMİZDE
MİSAFİR ETMEKTEN MEMNUNİYET DUYARIM

SİTEMİZİ DENEMENİZ AMAÇLI SİZLERE
5000 TL NAKİT BONUS TANIMLAMASI YAPMAK İSTİYORUM

Tam da 7000₺ borcum vardı ilaç gibi geldi bu sitenin deneme bonusu ile 7k ödemesi şaşırttı...

Ekli dosyalar

Redkit1990

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
22,537
14,765
113
Öncelikle kişiye özel bir bonus bende ilk gorunce şaşırdım 5000₺ deneme bonusu 1 katı çevir Limitsiz çekim var ben çektim biraz uzun sürdü ama para hesaba geldi özel müşteri temsilci mesajı geliyor bana gelen mesaj ;

Tam da 7000₺ borcum vardı ilaç gibi geldi bu sitenin deneme bonusu ile 7k ödemesi şaşırttı...
Yanına 2 3 tane daha sıfır koy yine öder

nocomment

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,623
1,641
113
Üye değildin yani hayret bunların wp temsilicisi mi varmış bu işlere bakan

Sonyda61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
114
26
28
Alınmıyor bu kişiye özel ayrıca link falan da bırakmamış reklam amaçlı paylaşım olabilir arkadaşın dediği gibi de olabilir hiç bir fikrim yok paylaşan arkadaşa sormak gerekiyor

omer19051905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,743
1,607
113
Alınmıyor bu kişiye özel ayrıca link falan da bırakmamış reklam amaçlı paylaşım olabilir arkadaşın dediği gibi de olabilir hiç bir fikrim yok paylaşan arkadaşa sormak gerekiyor
Link yok reklam amaçlı tabi tabi :D kişiye özel diye koskoca yazdım hocam

Sonyda61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
114
26
28
]
Böyle şeylere kanmayın admin kilitler konuyu site elamanı yada tezgah kimse bana 5bin verin diye yazmasın

Ahmet1903

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,105
301
83
temsilci numarası felan koysaydın keşke dost belki bizde yararlanırdık

gecekondu09

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
113
35
28
Yok yani deneme bonusu altında paylaşma sebebin ne bilader hatta ve hatta paylaşma sebebin ney git muhabbet konusu olarak aç

Cubiter

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
21,548
12,624
113

Bu siteye uye oldum ama hic giris yapmadim giris yapmam icin belge talep ediyorlar

nocomment

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,623
1,641
113
Sitenin reklama ihtiyacı yok çünkü bilmeyen yok vermişlerdir böyle bonuslar olabiliyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...