- 1,436
- 300
- 83
Çekimi reddedip bakiyeyo sildiler hep
Tüm slotlar geçerli kanka 4 saat oldu çekim bekliyorum hallaArkadaşlar acil birşey soracağım slotta pratikte oynayan var mı şuan açık iyi veren oyun var mı
Boşuna bekleme siliyorlarTüm slotlar geçerli kanka 4 saat oldu çekim bekliyorum halla
Spin satın aldıysan silerlerBakiye siliyorlar bosuna beklemeyin o.c bakiye 22 k yaptık 1000 çekim talep ettik ama maalesef bakiye silindi
benimde 3 saattir beklemede halaTüm slotlar geçerli kanka 4 saat oldu çekim bekliyorum halla
Tüm slot değilmiş balıkçı oynadım diye bakiye sildi ödemediTüm slotlar geçerli kanka 4 saat oldu çekim bekliyorum halla
Amusnette jackpot düştü çekim verdim kalan bakiyeyle balıkçı girdim. Bakiye sildilerBakiye siliyorlar bosuna beklemeyin o.c bakiye 22 k yaptık 1000 çekim talep ettik ama maalesef bakiye silindi
Spin mi satın aldınTüm slot değilmiş balıkçı oynadım diye bakiye sildi ödemedi
Hayır. Spin verdiği oyunda devam ettim jackpot verdi. Kasa 75 o oldu. 1k çekim verip balıkçıya girdim. O yüzden silmişlerSpin mi satın aldın
Kanka bende balıkçı oynadım Gates oynadım spin satın almadığın sürece sorun yok tüm slotlar geçerli sadece spin satın alımı yasakTüm slot değilmiş balıkçı oynadım diye bakiye sildi ödemedi
• Freespin kazançları sadece AMUSNET SLOT oyunlarında kullanılabilir.Kanka bende balıkçı oynadım Gates oynadım spin satın almadığın sürece sorun yok tüm slotlar geçerli sadece spin satın alımı yasak
Şartları değiştirmişler o zaman sadece amusnet dediKanka bende balıkçı oynadım Gates oynadım spin satın almadığın sürece sorun yok tüm slotlar geçerli sadece spin satın alımı yasak
ŞanslıymışsinKanka bende balıkçı oynadım Gates oynadım spin satın almadığın sürece sorun yok tüm slotlar geçerli sadece spin satın alımı yasak