- 1,295
- 486
- 83
Bi arkadaşa 1,5 saatte ödemiş
Bağlandım onay aşamasında dedi, 1-30 dakka dedi, ne diyosun öderlermi?
Bananislem sırası dedi seninki ödenecekBağlandım onay aşamasında dedi, 1-30 dakka dedi, ne diyosun öderlermi?
Kaç saatte geldi flemenfoBenim ödeme geldide şimdi kupon yaptım tek maç bomba olsun dedim yağışlara gidiyor flamengo maçı bomba oranı var 2.5 üst attım
Nasıl becerdin merak ediyorum valla ö ödemeyi almayı 🤣Ulan 87 tl çıktı spinden adamlar 40 k yapmış 20 k yapmış bahtsizlik bizde 2500 tl spinden 87 tl rekor bende heralde
Rahat ol sen (;Ne bilem bi an heycanlandı galiba😁😁😁
Öderler mi diyorsun 🤣Rahat ol sen (;
Valla bilmiyorum dost siteyi slot icon denedim aslinda bir arkadaş acik oyunlar dedi denedim gercekten çok acikmis kapali olsa 1 tl alacaktim heraldeNasıl becerdin merak ediyorum valla ö ödemeyi almayı 🤣
Allah için çok güldüm valla hakkını helal et 🤣Valla bilmiyorum dost siteyi slot icon denedim aslinda bir arkadaş acik oyunlar dedi denedim gercekten çok acikmis kapali olsa 1 tl alacaktim heralde
Öder öderÖderler mi diyorsun 🤣
Sana odedimi 5.500uÖder öder![]()
Bekliyorm çekim geçmişi kısmında dönüyor öyle onaylandı mı o anlamamı geliyor acaba bilmiyorumSana odedimi 5.500u
Sen güvenip yatırım yapmışsın kanka bideBekliyorm çekim geçmişi kısmında dönüyor öyle onaylandı mı o anlamamı geliyor acaba bilmiyorum