5 dk bekle bir kanka diğer arkadasada aynısı olmusBakiye sıfırlandı ve çekim detayları görünmüyo, redmi onaylandımı belli değil mavi bişey dönüyo
5 dk bekle bir kanka diğer arkadasada aynısı olmusBakiye sıfırlandı ve çekim detayları görünmüyo, redmi onaylandımı belli değil mavi bişey dönüyo
Yok hertürlü bekliyozda , halen gelip ödüyomu diye soranlar spamlanıyo ya,5 dk bekle bir kanka diğer arkadasada aynısı olmus
Yoo konu dışı değil,Benim de 23k bakiyeyi sıfırladılar yatıcak mı yani kusura bakmayın konu dışı
Gözün aydınÇekim ödendi paylaşan dost teşekkürler
Diğer arkadaşa ödemiş senin gibi sifirlamislsrdiYoo konu dışı değil,
Gelir heralde ya,Beyler ben yatırım yaptım bekleyen çekimlerden gitti şimdi. Bu ne demek oluyor gelcek mi
Eywallah dost darısı sizin başınıza 😀Gözün aydın
Dost bise sorxam sana bu siteye 2 3 k yatırmak 20 30 k lari odermi tahminiGelir heralde ya,
Şu kurt pp li alpere sor baksana yatırmış çekiyo, ben ne biliyim abicim daha deneme ödememi almamışım benDost bise sorxam sana bu siteye 2 3 k yatırmak 20 30 k lari odermi tahmini
Ödemicekler ya biliyom ben bahtımı, yatıyom ben moralim bozulduEywallah dost darısı sizin başınıza 😀
Kasa gittimi duruyor muÖdemicekler ya biliyom ben bahtımı, yatıyom ben moralim bozuldu
Spinmi sakladınBeyler ben yatırım yaptım bekleyen çekimlerden gitti şimdi. Bu ne demek oluyor gelcek mi