- 1,523
- 677
- 113
bana anında eklendi havale çekim verdik
Bonus talep tiklanmiyor ki tiklasa da açmıyorbana anında eklendi havale çekim verdik
ulan helal olsun siteye hee kuralarda bonus satın alım yasak diyordu ben ilk başta 3-4 oyunda aldım sonra egt ye geçip bakiyeyi yukseltmişdim yinede göz yumdular çekim 50 dk sonunda onaylandı paranın hesaba düşmesini bekliyor ana kasa bakiye sıfirlandıbonus anında onaylandı şansa egt de 28k yaptık direkt havale ile çekim verdim bakalım herkese bol şans ödeme bekleniyor
Hahahah site bonus talep çalışmıyor neyin helali la jfnfnffulan helal olsun siteye hee kuralarda bonus satın alım yasak diyordu ben ilk başta 3-4 oyunda aldım sonra egt ye geçip bakiyeyi yukseltmişdim yinede göz yumdular çekim 50 dk sonunda onaylandı paranın hesaba düşmesini bekliyor ana kasa bakiye sıfirlandı
dost valla şansmı bilmiorum ben talep ettim 1 dk sürmeden onayladı neye göre bilmiorum onu amaHahahah site bonus talep çalışmıyor neyin helali la jfnfnff
Kral bonus talebin linki var 1. SayfadaHahahah site bonus talep çalışmıyor neyin helali la jfnfnff
dostum bu dediğin çekim yöntemi hızlı havale yazan yeşil renk olan değilmiArkadaşlar benim çekimim geldi 2 red yedik 3 havale ile vermiştim ödediler bilginiz olsun çekimleri havale yöntemiyle vermenizi tavsiye ederim
Hani la atsana banaKral bonus talebin linki var 1. Sayfada
dostum bu dediğin çekim yöntemi hızlı havale yazan yeşil renk olan değilmi
?
red edilir iptal et mefete ustundeki havale ile verhızzlı havale ile çekim verdim arkadaşlar sorun olurmu ?
Hani la atsana bana
doğru bende onda yaptım teşşekür ederim senin çekim geldimimefete nin ustundeki dost
Eyvallah aslan kardeşim benimbetslio
www.betsliobonus.xyz
o zaten dediğim kardeşim yeşil renkte olan senin çekim geldimi ?red edilir iptal et mefete ustundeki havale ile ver