- 6,447
- 7,126
- 113
Aynen o yöntemi deneye deneye buldukÇekim geldi direk havale yazan ile talep verin
Bu site de bu yönüyle bizi denemiş oldu😁
Aynen o yöntemi deneye deneye buldukÇekim geldi direk havale yazan ile talep verin
Yok walla ödedi ss aradım çekim geçmişi yok bu sefer ortada 😁😁🤣🤣Hahahhaa bol kazançlar arkadaşlar biz bonusu alamadık daha diğer forumlar da soru işareti var hep insanlar nasıl hücüm ettiyse ama ödüyor blr kaç kişi daha çekmiş söylediler ss falan ama insanlar bonusu alamadı çıldırtıyorlar jajajajwklsşsğd site çökmez ise iyi
Aga birazdan seninki gelir benimki geldiYaw şimdi bişi dıyecem yanlış anlama sa değil dost girdik bir çukurun içine çıkamadık daha 5 . Yöntem deneye deneye bulduk o havale yöntemini
Geldi benimki hacı 4. Denemeden sonra 😁Aga birazdan seninki gelir benimki geldi
spin aldınızmı hiçValla benim çekim geldi bonusu alanlar 20 k yaparsa direk Havale yazan yöntemle çekim yapsın beklemesin çünkü ödediler🤣
Yok direk 300 500 1000 bet vurduk spin alınmaz ki eğt de aynı oyunda devam ettim ben süper hottanspin aldınızmı hiç
Ne kadar sürede geldiÇekim geldi direk havale yazan ile talep verin
5 6 saat oldu galiba puhaha🤣Ne kadar sürede geldi
1 saate geldi benim ilk çekimdeNe kadar sürede geldi
Ben sana bakıp direk havale ile çektimde, kaç dakka sonra geldi peki☺🙄Geldi benimki hacı 4. Denemeden sonra 😁
1 saate geldi hacı gelir amaBen sana bakıp direk havale ile çektimde, kaç dakka sonra geldi peki☺🙄
İnşallah bitmez paraları🤣🙄1 saate geldi hacı gelir ama