- 35
- 11
- 8
konu ne kralO konu sıkıntılı valla ban yeme ihtimalin çok yüksek 👍
konu ne kralO konu sıkıntılı valla ban yeme ihtimalin çok yüksek 👍
Allah'a emanetsin +1😂O konu sıkıntılı valla ban yeme ihtimalin çok yüksek 👍
Eyvallah güzel fikir 🫡Rolling açanlar oluyor forumda takip et vurdukları maça hem ödülde alabilirsin
Arkadaş 1000 mesaj yapmam lazım diyor dakonu ne kral
Bazen bende açıyorum roll denk gelirse takip et yabancıya mesaj atma 🤣🤣Allah'a emanetsin +1😂
Eyvallah güzel fikir 🫡
Benimki 22:16 dan beri dönüyor mevlana bu kadar dönmedi tövbe estağfurullah yarabbim yauw 🤣benim talep 10 dakikadır dönüyor![]()
bi an 1k mesaj altı banlanıcak sandımArkadaş 1000 mesaj yapmam lazım diyor da
Flood yapmak yasak yani devamlı mesaj atarsa ban yeme ihtimali yüksek diye söyledim 📈⬆
Tamam knkm cansın eyw 😂Bazen bende açıyorum roll denk gelirse takip et yabancıya mesaj atma 🤣🤣
açıp film izleyeyim film bitene kadar biter herhalde diye düşünüyorumBenimki 22:16 dan beri dönüyor mevlana bu kadar dönmedi tövbe estağfurullah yarabbim yauw 🤣
Öyle birşey olsa her yeni üye olan otomatik ban yer puhahah 🤣🤣🤣bi an 1k mesaj altı banlanıcak sandım![]()
korku filmi gibi kralÖyle birşey olsa her yeni üye olan otomatik ban yer puhahah 🤣🤣🤣
Yaw şimdi bişi dıyecem yanlış anlama sa değil dost girdik bir çukurun içine çıkamadık daha 5 . Yöntem deneye deneye bulduk o havale yönteminiDümdüz sadece havale yazan yöntem bana ödedi haberiniz olsun. Nereden baksanız 5-6 kere red yemişimdir ama