- 4
- 1
- 3
17:45 den beri bütün yöntemleri iptal ediyor.neden iptal olduguda belli değil.destekte 300 kişi.odemiceksen iptal etmicen sifirlican bakiyeyi kapatcan.uyuz oldum taktım kafayavevopay havale isleme alındı ama ne olacak bakalım
17:45 den beri bütün yöntemleri iptal ediyor.neden iptal olduguda belli değil.destekte 300 kişi.odemiceksen iptal etmicen sifirlican bakiyeyi kapatcan.uyuz oldum taktım kafayavevopay havale isleme alındı ama ne olacak bakalım
Momentum şart 😀😀Sürekli oyundan atıyor yav ne momentum bıraktı ne bişe, oynatmıyo mk
HAVALEHavale deneyin bakiye sıfırlandı çekim verdim bekliyor gelir herhalde 😁
Neden iptal olduğunu öğrendim yöntem kaynaklı dediler havale ile çek sade HAVALE yazan yöntemle17:45 den beri bütün yöntemleri iptal ediyor.neden iptal olduguda belli değil.destekte 300 kişi.odemiceksen iptal etmicen sifirlican bakiyeyi kapatcan.uyuz oldum taktım kafaya
En ortada Havale yazıyor hacı onunla talep verHAVALE
Kanka alamadık ki keşke alabilsek de biz de pişman olsakAldığımıza alacağımıza pişman ettiler valla 🤣
Valla site adamı değilim yoğunluk var elimiz ayağımız birbirine girdi dediler 🤣Kanka alamadık ki keşke alabilsek de biz de pişman olsak
Havale ile değil mi ⚡İslemde ustelik önceki cekimlerde cekime tekrar gidince crkimi iptal et yaziyodu simdi o yok tekrar cekim butonu acildi o surecte de islemde donuyo
Benim 1k mesaj yapmam lazım nerde yapcam yaValla site adamı değilim yoğunluk var elimiz ayağımız birbirine girdi dediler 🤣
Bonus talep sayfası niye açılmıyor anlayan varmı biz mi yanlış yerden talep vermeye çalışıyoruzİslemde ustelik önceki cekimlerde cekime tekrar gidince crkimi iptal et yaziyodu simdi o yok tekrar cekim butonu acildi o surecte de islemde donuyo
O konu sıkıntılı valla ban yeme ihtimalin çok yüksek 👍Benim 1k mesaj yapmam lazım nerde yapcam ya
Kanki salak salak boş yapmıycaz tabi banı boşver millet söver daO konu sıkıntılı valla ban yeme ihtimalin çok yüksek 👍
Rolling açanlar oluyor forumda takip et vurdukları maça hem ödülde alabilirsinKanki salak salak boş yapmıycaz tabi banı boşver millet söver da
Valla bu 4. Talepti iptal eder de ödemezler se alıp bir yerlerine soksunlar vallaSADE HAVALE BAŞKASI OLMUYOR MEFETENIN ÜSTÜ