Buldum kardeşim sağolasınProfilini tikla yukardan bro aciliyor ordan ecofix ile cekim ver bakiye duzeltecek sonra tekrar cekim ver
Buldum kardeşim sağolasınProfilini tikla yukardan bro aciliyor ordan ecofix ile cekim ver bakiye duzeltecek sonra tekrar cekim ver
bence bitirmezler böyle bi topa girmisler bi kereHala eklenmedi ya bitircekler ya yogunluk cok
Bide 2500 verip 1000 k cektirmekde olmamis ama yatirimsiz olmasi guzel
Binlerce talep vardır aga normaldir muhtemel sırasıyla ekliyor siteHala eklenmedi ya bitircekler ya yogunluk cok
Bide 2500 verip 1000 k cektirmekde olmamis ama yatirimsiz olmasi guzel
BakalimBinlerce talep vardır aga normaldir muhtemel sırasıyla ekliyor site
Boşa oynamayın vakit kaybetmeyin çekim ödenmiyor
Ban hayırlı olsunadam gibi şaşırsan tamam dicem ama böyle göt ağızıyla konuşup benim canımı sıkıyorsunuz ya hepinizi bir odaya koyup ıslak jopla neyse al bunu sok bi tarafına bir daha benim mesajlarıma yanıt atma sakın
Ekli dosyayı görüntüle 885329
Sakin oladam gibi şaşırsan tamam dicem ama böyle göt ağızıyla konuşup benim canımı sıkıyorsunuz ya hepinizi bir odaya koyup ıslak jopla neyse al bunu sok bi tarafına bir daha benim mesajlarıma yanıt atma sakın
Şaşırma aga herşeyin en iyisini kendi bilir kişi kişinin kendisi hariç herkes cahildiradam gibi şaşırsan tamam dicem ama böyle göt ağızıyla konuşup benim canımı sıkıyorsunuz ya hepinizi bir odaya koyup ıslak jopla neyse al bunu sok bi tarafına bir daha benim mesajlarıma yanıt atma sakın
Odeme aldim diyen var vardibyukardaBoşa oynamayın vakit kaybetmeyin çekim ödenmiyor
dallamaya baksana sallama diyor sanki yalan borcum var adam gibi dese ki hadi ya bana şöyle verdi çekim verdim dese tamam dicem bu ülkenin özeti bu adam yemin ediyorumSakin ol
Boş yere ban yemeye gerek yok işte haklıyken haksız duruma düşmedallamaya baksana sallama diyor sanki yalan borcum var adam gibi dese ki hadi ya bana şöyle verdi çekim verdim dese tamam dicem bu ülkenin özeti bu adam yemin ediyorum
Yalan soyleme kardesim exofix havale ile 10 dakkada odeme yaptiBoşa oynamayın vakit kaybetmeyin çekim ödenmiyor
Ben aldim kardesim 10 dakkada odemeyi yaptiOdeme aldim diyen var vardibyukarda
Edebiliyorsun cekim talebine gel iptal et var ordan et iptal aninda banka cekimi havuza duser vu site yeni 1000 tl yatirima karsilik gelmesi cok zor ecofix gavale ile cekBize anında banka ile çek dedi iptal edemiyoz mu bunu 1 saattir gelmedi
Göremedim iptal et yazısını dostEdebiliyorsun cekim talebine gel iptal et var ordan et iptal aninda banka cekimi havuza duser vu site yeni 1000 tl yatirima karsilik gelmesi cok zor ecofix gavale ile cek
Herkes ödeme alırken 1 saattir eklenmesi bekleyen ben 😄Ödeme geldi paylaşan arkadaşa teşekkürler çok güzel bonus