- 14,740
- 7,586
- 113
Ciddi misin süperÖdeme de geldi şimdi
Ciddi misin süperÖdeme de geldi şimdi
Ben de güzel bişey var sandım. TamamdırHiçbişey yok kanka belki bonus ekler diye zarflıyoruz 1 haftadır da adam foruma bile girmiyor
Ya bak işine hadiSite adamı gördünüzmü
La neye söyleyeyim kanka dur ss de atayım senin içinCiddi misin süper
Yok kanka ama güzel bonus görürsem yazarım sana mahcup oldum şimdiBen de güzel bişey var sandım. Tamamdır
Kanka bana niye kızıyon ben bişe demedim aq 🤣La neye söyleyeyim kanka dur ss de atayım senin için
Estağfurullah kardeşim. Her genç kızın başına gelebilir sıkma canını.Yok kanka ama güzel bonus görürsem yazarım sana mahcup oldum şimdi
Gecmıste görünmüyor ki ödendi diye ödüyor amaKanka bana niye kızıyon ben bişe demedim aq 🤣
Kardeşim hangi oyun 40 burning hotların hepsine girdim hiçbirinde yokGecmıste görünmüyor ki ödendi diye ödüyor ama
Hangi oyun 40 burning hotların hepsine girdim hiçbirinde yokÖdeme geldi 30 dakika içinde beyler SS atiyorum inanmamız icin
gelde kahrolma amk
Aktif etmen lazım dostumKardeşim hangi oyun 40 burning hotların hepsine girdim hiçbirinde yok
Profil bonuslarda gözüküyor iki oyun ordan oynaHangi oyun 40 burning hotların hepsine girdim hiçbirinde yok
2 saattir kahkaha atıyorum bilader sıkıntılı mısın sen yatırım şartlı olsa da bunu söylesen anlarım da adam bedava Bonus için niye site adamligi yapsın alırsın almazsın sana kalmış sanki cebinden para istiyolar cekim için bı kendinize gelin yaSite adamı gördünüzmü