- 1,667
- 699
- 113
Bende reis 😂😂😂😂😂 hay şansımaTotoş işte dost bende bonus var diye girdim eski bonusmuş
Bende reis 😂😂😂😂😂 hay şansımaTotoş işte dost bende bonus var diye girdim eski bonusmuş
AnlamadimArkadaşlar bu eklenen şans bonuslarinin yatirimi ölümü bilen varmi
Dostum yatırınca 26k mi oluyorÖdemem geldi beyler gözümüz aydın 0
40 dk sürdü Ekli dosyayı görüntüle 911017
Yok o kendi ana parasiyla çekmişDostum yatırınca 26k mi oluyor
Bonus ile 25 k yapiyon 1 K yatırıyosun 5 K cekiyosunDostum yatırınca 26k mi oluyor
Evet 1k yatırıp 1kyi çeviriyon sonra 5k çekim veriyorsun şikayet çok vardı arafta kalmıştım 2 gün geçti yatırdim gözü karartıp 40 dk sonra ödediler sorun havale ileBonus ile 25 k yapiyon 1 K yatırıyosun 5 K cekiyosun
Aynı durumdayım yatırayım mıEvet 1k yatırıp 1kyi çeviriyon sonra 5k çekim veriyorsun şikayet çok vardı arafta kalmıştım 2 gün geçti yatırdim gözü karartıp 40 dk sonra ödediler sorun havale ile
Noldu başkan yatırıp cektinmiAynı durumdayım yatırayım mı
Bir gündür oyalıyor yatırmayınNoldu başkan yatırıp cektinmi
Gerçekten ödediler mi çünkü bu tarz siteler çoğaldı çoğu da dolandırıcıEvet 1k yatırıp 1kyi çeviriyon sonra 5k çekim veriyorsun şikayet çok vardı arafta kalmıştım 2 gün geçti yatırdim gözü karartıp 40 dk sonra ödediler sorun havale ile
Kankam ödediler evet ama ödediler diye sitenin sahibi olmadığımdan kesin öderler diyemem bende normal denemeyi kullandım 2 gün bekledim sonra yatırdım 1k cekim de 40 dkda geldiGerçekten ödediler mi çünkü bu tarz siteler çoğaldı çoğu da dolandırıcı
Güncel link var mı yaKankam ödediler evet ama ödediler diye sitenin sahibi olmadığımdan kesin öderler diyemem bende normal denemeyi kullandım 2 gün bekledim sonra yatırdım 1k cekim de 40 dkda geldi