Tebrıkler. Mıllet cekım verıo bıze daha eklenmedı ya ne sacma benım bıldıgım bonus en fazla 5 dk da eklenırKasa 20k yapildi cekim talebi verildi odenirse yazarim
2 saattir bekliyorum eklenmediTebrıkler. Mıllet cekım verıo bıze daha eklenmedı ya ne sacma benım bıldıgım bonus en fazla 5 dk da eklenır
Bıze eklenmeyecek demekkı ılk uye olanlar sanslı2 saattir bekliyorum eklenmedi
Öyle görünüyorBıze eklenmeyecek demekkı ılk uye olanlar sanslı
Kesin birazdan ya limit dolar yada yatırım şartı gelir ben bu konularda çok şansızım talep ettim beklerken başıma hep bu geliyor ben lanetliyim hazırlıklı olun arkadaşlar shjxjdjdjd
.Bıze eklenmeyecek demekkı ılk uye olanlar sanslı
Eklendi daha yeni 5 k oldu battıBıze eklenmeyecek demekkı ılk uye olanlar sanslı
Ne kadar sürdü eklenmesiEklendi daha yeni 5 k oldu battı
2 saate yakın sürdüNe kadar sürdü eklenmesi
40 burning hot 60bet 3 dakikada yaptim oyub 1k odedi 1kyi 3dkda 21k yapti.hangi oyunda yaptın
Benimde 2 saatte eklendi bonus cok sira varTebrıkler. Mıllet cekım verıo bıze daha eklenmedı ya ne sacma benım bıldıgım bonus en fazla 5 dk da eklenır
Adım gibi eminim eklendi mi diye f5 yapıp duruyosun milleti dümenden ezmeye çalışma20 bin yap 1 cek bonusu bile aliyo bizim millet acıdım valla 😁
250 yi 5000 yapıp 250 yatırıp 500 çekmek daha kolay geliyor sana herhalde20 bin yap 1 cek bonusu bile aliyo bizim millet acıdım valla 😁
versene 1k millete acıdıysan 2500 lik spin veriyo herkese de 2 3 k ödemiş zaten fs kazancı 100 spin 2500 yap 250 çekten iyidir20 bin yap 1 cek bonusu bile aliyo bizim millet acıdım valla 😁
Buldum saol dostumkonunun ilk sayfasında var dostum ilk sayfadaki bastakı linke degılde bıraz daha asagıdakı lınke tıklayınca cıkıyor
Canliyi 1 Saat bekledim 😀yogunluk var diyor eklencekmis ins 😁😁Tebrıkler. Mıllet cekım verıo bıze daha eklenmedı ya ne sacma benım bıldıgım bonus en fazla 5 dk da eklenır
1 bucuk saat oldu belkıde gectı beklyoz bakalım kısmet 🙈Canliyi 1 Saat bekledim 😀yogunluk var diyor eklencekmis ins 😁😁