- 4,745
- 2,104
- 113
Kaç saatte geldi hocam bide hangi havale yöntemi ile taleb verdin bide belge olarak ne gönderdin dostSonunda çekim geldi arkadaşlar
Kaç saatte geldi hocam bide hangi havale yöntemi ile taleb verdin bide belge olarak ne gönderdin dostSonunda çekim geldi arkadaşlar
Google den ustaSwift kodunu nasıl edindin
Belge istememiştir belkiKaç saatte geldi hocam bide hangi havale yöntemi ile taleb verdin bide belge olarak ne gönderdin dost
Kaç saatte geldi hocam bide hangi havale yöntemi ile taleb verdin
3-4 kez çekimi iptal ettiler. Tekrar verdim 30-40 dk geldi. Enparaya sürekli çekmeye çalışıyordum ondan kabul etmiyorlardıKaç saatte geldi hocam bide hangi havale yöntemi ile taleb verdin bide belge olarak ne gönderdin dost
belge istediler mi dost3-4 kez çekimi iptal ettiler, en son 40 dk geldi. Havale
3-4 kez çekimi iptal ettiler. Tekrar verdim 30-40 dk geldi. Enparaya sürekli çekmeye çalışıyordum ondan kabul etmiyorlardı
Kimliği yükledim ama önceden boyutunu değiştirdim ağırdı kabul etmiyodu3-4 kez çekimi iptal ettiler. Tekrar verdim 30-40 dk geldi. Enparaya sürekli çekmeye çalışıyordum ondan kabul etmiyorlardı
Evetbelge istediler mi dost
neye göre istiyorlar acaba
Normal havale dünden beri gondermiyorlardi iptal etmişler ziraat verdim geldi 30 dk yaBro yani hangi havale yöntemi ile taleb verdin bide kaç saatte geldi
100 lira vursa ne olcak, o kadar insanda çekim yaptı...Vur kaç yapabilir bunlar
Ne kadar yatırdın brocan2 kez iptal ettiler mk bilgi vericez mail den iptal nedeni için diyorlar bi bok da söylemiyorlar
100 yatırdım tek kat çevrim yaptımNe kadar yatırdın brocan