- 213
- 116
- 43
EnParaya Swift koduyla çektim umarım ödenir
Ekli dosyalar
-
360.5 KB Görüntüleme: 40
Swift kodunu nasıl edindinEnParaya Swift koduyla çektim umarım ödenir
Hangi yöntemle çektin dostGönderdiler hayret
İptal olduktan sonra aynı bankaya tekrar talep verdin reis ? Bir de içeride bakiye kaldı mı bakiye tam 2000 varken mi çekim verdin ?Anlık ödeme geldi ilk iptal oldu sonra tekrar verdim 25 dakika da attilar 2000 TL
2k üstü siliniyormuÇekimim geldi simdi belgeleri mail atmıştım 1 saatte bir iptal edip tekrardan verdim şimdi geldi.45dk da gelmezse iptal edip tekrar verin sürekli gelene kadarEkli dosyayı görüntüle 845520
Silmedi,2k üstü siliniyormu
Yüksel onuda çekSilmedi,
145 TL kaldı salladik maça evet aynı bankaya verdim muhtemelen swift kodunu yanlış girdimİptal olduktan sonra aynı bankaya tekrar talep verdin reis ? Bir de içeride bakiye kaldı mı bakiye tam 2000 varken mi çekim verdin ?
tebrikler çekim için yatırım istiyor mu dostumBenim cekim 1 saatte geldi ödeme beyler bende yalan olmaz belge gondermedim
Ziraatbanka çektim deniz bank Felan çekince iptal edior akHangi yöntemle çektin dost
swift kodunu nasıl edindin kankaSonunda çekim geldi arkadaşlar
İnternetten bak kullandığın bankanın swift kodu yaz. Hemen çıkıyor zatenswift kodunu nasıl edindin kanka
Bro yani hangi havale yöntemi ile taleb verdin bide kaç saatte geldiZiraatbanka çektim deniz bank Felan çekince iptal edior ak