- 2,518
- 661
- 113
Birisi de adam gibi cevap vermiyor belge yükleme nasıl yaptınız site hata veriyor unexpected token hatası
Yüklenmiyor canlı destek hatayı düzeltcez diyorBirisi de adam gibi cevap vermiyor belge yükleme nasıl yaptınız site hata veriyor unexpected token hatası
20 saattir öyle orası o düzelmiyor yükleyenler nasıl yükledi kiYüklenmiyor canlı destek hatayı düzeltcez diyor
Kiminde belge istiyor kiminde istemiyor o zaman bunların finans birini 10 tane var 5 tane belge isteyen finans birini var 5 tane istemeyen var finans birimiKardeşim ben belge falan yüklemedim çekimim geldi
Hangi yöntem ile çektin reis hangi bankaya ne kadar sürede geldi ?Kardeşim ben belge falan yüklemedim çekimim geldi
Valla kanka 15 dakkada geldiCiddi misin 15 Dakikada mı gönderdiler niye böyle 15 saattir bekliyorum yatırım yaptık çevirdik
Neden inatla belge yüklemeye çalışıyorsun belge istemeyen siteyeBirisi de adam gibi cevap vermiyor belge yükleme nasıl yaptınız site hata veriyor unexpected token hatası
Çekimi reddedip belge istediler mail ile çünküNeden inatla belge yüklemeye çalışıyorsun belge istemeyen siteye
Aynen istemiyor bakNeden inatla belge yüklemeye çalışıyorsun belge istemeyen siteye
Kimisi istemiyor diyor kimisi istiyor diyorAynen istemiyor bak
Google ibandan hesap no bulma yaz ilk siteye git IBAN numaranı yapıştır orda çıkıyorBanka swift kodu istiyor çekim forumunda o nedir ?
13 saat beklettiler iptal edip istediler mail orda şimdide siteye belge yüklenmiyorKimisi istemiyor diyor kimisi istiyor diyor
Swift kısmına iban da ki hesap numarası mı yazıcaz yaniGoogle ibandan hesap no bulma yaz ilk siteye git IBAN numaranı yapıştır orda çıkıyor
Hayır benim dediğimi yaparsan banka swift kodu çıkar ibandan hesap no bulma sitede ne çıkıyorsa onu yazacaksınSwift kısmına iban da ki hesap numarası mı yazıcaz yani
Anladım reis yaptım buldum teşekkürlerHayır benim dediğimi yaparsan banka swift kodu çıkar ibandan hesap no bulma sitede ne çıkıyorsa onu yazacaksın