- 344
- 127
- 43
Valla gece 10 dan beri beklioz gelmedi gelenlere nasıl gelmiş anlamadim
Yalan dolan inanma dostValla gece 10 dan beri beklioz gelmedi gelenlere nasıl gelmiş anlamadim
Ekran resmi attı adam knk bilmiorm bekliyoruz bakalımYalan dolan inanma dost
yatırım yaptın mı peki ?Beyler sitede ödeme halen beklemede olarak gösteriyor. Sık sık banka hesabınıza bakın. Ben hesaba baktım ödemenin yattığını gördüm. Ben 17 saat sonra aldım ama dediğim gibi sitede halen beklemede olarak gözüküyor. Ha bide ödeme geldikten sonra kalan bakiyeyi de slotta bi güzel tükettim.
Argo kullanmadan yorum yaparsan sevinirim reis..Ödemiyor dostlar yalan aq 22 saat oldu hala 1.300 ödeme gelmedi 100 liranın peşine dusmusler ödendi diyenler site adamı değilse beni durtsunler
telegramda da cogu yere sponsor olmus bu site. ödüyor galibaValla gece 10 dan beri beklioz gelmedi gelenlere nasıl gelmiş anlamadim
AynenÖdemiyor dostlar yalan aq 22 saat oldu hala 1.300 ödeme gelmedi 100 liranın peşine dusmusler ödendi diyenler site adamı değilse beni durtsunler
100 lira yatırım yaptım reisyatırım yaptın mı peki ?
Bi ton ss atıyorlar ödeme geldiğine dair hala aynen diyorsun reis bu site yurtdışından Türkiye’ye yeni girmiş belli ödemeleri geç yapıyor o yüzden 😂
Belge fln istemediBizde uyelik yasakmış ne diyosunuz belge istemiyorlar demi
Ben yorum yaptım diye herkes ekran resmi atmaya basladı ondanBi ton ss atıyorlar ödeme geldiğine dair hala aynen diyorsun reis bu site yurtdışından Türkiye’ye yeni girmiş belli ödemeleri geç yapıyor o yüzden 😂
Gece 10dan beri bekliyoruz diyorsun attığı. Ekranda gece 1de vermişsin çekimi 😂Valla gece 10 dan beri beklioz gelmedi gelenlere nasıl gelmiş anlamadim
Dün akşamüstüde attı lazistan ekran fotosu 😂Ben yorum yaptım diye herkes ekran resmi atmaya basladı ondan
Uyelik yapıyorum odemem olmazsa seni rahatsız ederim dost durmadan 😂😂Belge fln istemedi