- 7,052
- 2,269
- 113
SS atsanaBelge falan istemedi
SS atsanaBelge falan istemedi
AynenSS atsana
SS atsana kardeşArkadaşlar akşam 10 dan beri bekliyordum umudum kalmamıştı ama 2 bini şimdi gönderdiler belge falan talep etmediler gönlünüz rahat olsun gelir çekiminiz
SS atsana knkBeyler ödeme geldi. 17 saat sonra yapıldı
Yav adam niye yalan söylesin kendisi 17 saattir gelmedi diyordu şimdi niye geldi diye yalan söylesinSS atsana knk
Kanka yarma 8 ay önceden betriseın reklamını yaparım diye düşünmüşde üye olmuş o zaman 😂😂Odeme alanlarda foruma 2ü25 yılında uye olanlar cok acayip
Sen şaka mısın bizde bayadir bekliyoruz her şeye niye ziplionKanka yarma 8 ay önceden betriseın reklamını yaparım diye düşünmüşde üye olmuş o zaman 😂😂
Ya biraz düşünerek yorum yap o zaman adam önce 17 saattir gelmedi diye yakınacak sonra ödemem geldi beyler diyecek sende inanmayıp site adamı olduğunu ima ederek ss isteyeceksinSen şaka mısın bizde bayadir bekliyoruz her şeye niye ziplion
Bizde de öyle knkBU ne demek birde para çekim talebi verdik beklemedemi yoksa redmi nerden bakiyoruzEkli dosyayı görüntüle 845311
Ödemiyor dost16 17 saat oldu gelen yok
Kanka yarma 😂😂Ödemiyor dostlar yalan aq 22 saat oldu hala 1.300 ödeme gelmedi 100 liranın peşine dusmusler ödendi diyenler site adamı değilse beni durtsunler