Çekim talebi verdim ödendi 5 dakikada belge istemedi zorunlu değil belge yükleme isterlerse yuklersinHata veriyor
Sitenin oyunlarını deniyorsun çekimini deniyorsun bir de yatırımını dene100 tl yi neden istiyor onu da sormak lazim ne sacma is amk 2000 bin kazandircak site 100 tl neden israrla yatirtir sacma sapan isler insanlari boyle kandirip bilgilerini aliyorlar baska birsey degil
Değil belge yüklemeden talep verdim odediBelge zorunlu mu
Belge yüklemedin mi kanka ve ana para çevrimi yaptın mıÇekim talebi verdim ödendi 5 dakikada belge istemedi zorunlu değil belge yükleme isterlerse yuklersin
Ak bu lavuklar sana yanlışlıkla yatırmış birde ben 3 saat önce çekim. Verdim seninki 5 dk da bizi niye bekletiyorlarÇekim talebi verdim ödendi 5 dakikada belge istemedi zorunlu değil belge yükleme isterlerse yuklersin
Tek katmı çevrim kanka ana parayatırım sonrası anaparanızı çevirin çekin ödüyor
bonus 5x anapra 1xTek katmı çevrim kanka ana para
Beyler ödeme geldi internetten bankanın swift kodu yazıyor ben talep ettim 10 dk sonra geldiÖdeme yaparsa %100 spor bonusu çok iyi
100 tlyi mi çeviriyoruz yoksa 2kyi miTek katmı çevrim kanka ana para
Önce bonusu çeviriyorsun sonra para yatırma işlemleriBeyler ben para yatırdım geçti hesaba bonus bakiye çevrimi bitmişti hala bonus bakiye de para bilen var mı
Kanka öyle yaptım zatenÖnce bonusu çeviriyorsun sonra para yatırma işlemleri
Hani paratimÖdüyor beyler ,
Gerekli kuralları sağlayın.
Görsel ektedir.
Ben 4 saattir bekliom.akÇekim verdim ben de 10 dakikadır bekliyorum