- 10,940
- 7,106
- 113
Vakıfbak çekicem kankaİki gün sürdü.
Telefondan girdim.
Hangi banka ile çekeceksin söyke de swift kodunu söyleyeyim.
Görseldeki ekrandan sonra banka seçtiğin bir ekran geliyor oradan banka seçeceksin.Ekli dosyayı görüntüle 849844
Vakıfbak çekicem kankaİki gün sürdü.
Telefondan girdim.
Görseldeki ekrandan sonra banka seçtiğin bir ekran geliyor oradan banka seçeceksin.Ekli dosyayı görüntüle 849844
Bende banka seçeneği çıkmıyor işte kankaİki gün sürdü.
Telefondan girdim.
Kanka Allah razı olsun sağol bende bide hangi bankaya çekicegim çıkmıyo
Bu ekrandaki bilgileri gir sonra " set amount " a bas. Sonra bir ekran daha çıkacak o ekrandan banka seçeceksinKanka Allah razı olsun sağol bende bide hangi bankaya çekicegim çıkmıyo
Telefon dan çıkmıyor kanka bilgisayardan girmeniz gerekiyor diyoBu ekrandaki bilgileri gir sonra " set amount " a bas. Sonra bir ekran daha çıkacak o ekrandan banka seçeceksin
Bende çıktı dost. Bilemedim 🤷Telefon dan çıkmıyor kanka bilgisayardan girmeniz gerekiyor diyo
Yıllardır kumar oynuyorum böyle salak saçma site ilk defa görüyorumBende çıktı dost. Bilemedim 🤷
Baştan Aşagı herşeyi saçma parayı ödemesi bile mucize bu sitenin kardeşim 1 saat destek cevap veriyor çekim vericez hiç bi çekim seçeneği yok iban Tc verdiğim şeyi yazıyorum vakıfbank bankası çıkmıyo kafayı yicem vallahi yaO kadar haklısın ki. Şu an
Şu an oynanan bir sürü maç var. Ama sitede canlı futbol maçı yok Ekli dosyayı görüntüle 849862Ekli dosyayı görüntüle 849863
Telefon dan mı çektin bilgisayardan mı girdin telefondan giriyorum banka seçeneği çıkmıyor bilgisayardan veya tabletten giriş yapın diyoFreespin çevirdim, 2500 çektim. İki gün sürdü ama para geldi
100Yatırım şartı 100 mü yoksa çekmek istediğin kadar mı?
TelefondanTelefon dan mı çektin bilgisayardan mı girdin telefondan giriyorum banka seçeneği çıkmıyor bilgisayardan veya tabletten giriş yapın diyo
Bende niye çıkmıyor kanka bankalar ya ?Telefondan
evet dost pcden çekim verdim@Beeinvaan kanka böyle diyo sen bilgisayardan mı çekim verdin banka seçeneği telefın dan çıkmıyor ki
Telefondan banka seçenekleri çıkmıyo bu yüzden mi acaba bazı arkadaşlar telefondan vermiş çıkmış bu ne boktann site be kardeşim zehir etti dünden beri bana yaevet dost pcden çekim verdim
Masaüstü versiyonu denedinmiTelefondan banka seçenekleri çıkmıyo bu yüzden mi acaba bazı arkadaşlar telefondan vermiş çıkmış bu ne boktann site be kardeşim zehir etti dünden beri bana ya