Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Betredi 100 FreeSpin Deneme Bonusu

ctnbilgi

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,157
696
113
Abi bi bonus paylaşıyosunuz kurban olayım şartını şurtunu paylaşım boku bokuna üye olmasın millet.

300 yatırıcamda çeviricem de.
Ben sana niye 300 lira veriyorum kardeşim sen bana vericen

🎁 Deneme bonusunu nasıl alırım?
Hesabını 1. seviye doğruladıktan sonra "Bonus Talep" bölümüne betredi300 yazarak alabilirsin.

Bonus koduna özel 300 Freespin Deneme Bonusu
Eklenen Freespinleri "Gates of Olympus, Sweet Bonanza, Big Bass Bonanza- Reel Action" oyununda kullanabilirsiniz.
- Freespin kazancı sadece Pragmatic Play slotlarında geçerlidir. Farklı alanlara katılım kötüye kullanım olarak değerlendirilecek, bonus ve bonustan doğan kazançlarınız iptal edilecektir.
- Deneme bonusunuzu 1000 TL'ye ulaştırmanızın ardından 300 TL'ye düzenlenmesi için destek hattımızdan talep ediniz, bakiyeniz düzenlendikten sonra 300 TL yatırım sağlayıp yatırımınızı 1 kat çevirip bonus kazancınız + anaparanız olarak tüm bakiye şekilde çekim talebi verebilirsiniz.Deneme bonusu ile sağlanabilecek toplam kazanç yatırım tutarı olan 300 TL'nin 10 katı ile sınırlıdır.