- 1,223
- 330
- 83
Bonus talep boş kyc2 de yaptık yine hüsran
Kral ana sayfada bonus talep var ordan yapacaksınBonus talep boş kyc2 de yaptık yine hüsran
Menüden talepe girdim deneme bonusu yokkiKral ana sayfada bonus talep var ordan yapacaksın
Var kral ben 10 dk önce aldım.Menüden talepe girdim deneme bonusu yokki
O zaman en son ben aldım 10 dk oldu alalıÖdeme geldi fakat promosyonlardan kaldırmışlar bonusu
Reis arkadaşlar kaldırmışlar diyorlar ya heralde en son ben aldım 😟Menüden talepe girdim deneme bonusu yokki
Ne zaman vermiştin kral çekimi çok sürdü mü ?Çekim ödendi.
Kanka toplu yolluyorlar heralde tek tek değil ilk 1 saat reddetti sonra tekrar verdim talep 5 dk filan sürdüNe zaman vermiştin kral çekimi çok sürdü mü ?
Anladım reisim sağolasın bende verdim ama yeni verdim heralde yollarlar KYC2 yapmadım amaKanka toplu yolluyorlar heralde tek tek değil ilk 1 saat reddetti sonra tekrar verdim talep 5 dk filan sürdü
Baskette uzatmalar sayılıyor diye biliyorum kral bende ama sohbet alanı var oraya bir sor istersen orda tecrübeli basketçiler var..Üç maç yaptım ikisi geldi biri uzatmaya gitti basket maçı alakasız skor ile kupon kaybetti gosteriyor uzatmalar sayılıyor diye biliyorum .
Kral burada eski bir site daha önce konusu vardı burda ama eski konuhttps://lugabet499.com deneme bonusu var konu açmayı bilmiyorum girin bi bakın dostlar
Ben sadece 1 yaptımAnladım reisim sağolasın bende verdim ama yeni verdim heralde yollarlar KYC2 yapmadım ama