- 817
- 258
- 63
Abi yanlış anlama site adamı gibi duruyorsun ama yanlış anlamaben siteden deneme bonusuyla çekim yapmadım, bonusu batıp son kurşun 200 kasayla 2k çekim verdim gönderdiler. siteyi de tanımam etmem eleman falan değilim.
Ekli dosyayı görüntüle 874223
Aynı konudan belki 50 defa açıldı forumu takip edin aynı konuları hortlatıp durmayın be kardeşim.ben siteden deneme bonusuyla çekim yapmadım, bonusu batıp son kurşun 200 kasayla 2k çekim verdim gönderdiler. siteyi de tanımam etmem eleman falan değilim.
edit:bonusu almak için kyc 2 yazıyor şartlarda ama ben doğrulama yapmadım, bonus talep var canlıyla uğraşmayın belki doğrulama ister cakal
değilim yav, ama eleman arayan site varsa günlük 600 tl + et dürüm ayran karşılığında her türlü reklam yapılır (makara olsun diye valla peşime düşmeyin siteler iş aramıyorum)Abi yanlış anlama site adamı gibi duruyorsun ama yanlış anlama
yok kardeşim aynı konudan açılmamış hiç, sen rakip site elemanı mısın, gergin gördüm seni bide bonusları battıkça bize niye sarıyon müdür biz saksı değiliz he.Aynı konudan belki 50 defa açıldı forumu takip edin aynı konuları hortlatıp durmayın be kardeşim.
Abi o rakip eleman sana iş atıyor aman bulaşma seni banlatcak aklincayok kardeşim aynı konudan açılmamış hiç, sen rakip site elemanı mısın
prim mi veriyor siteler banlatılan adam başına acabaAbi o rakip eleman sana iş atıyor aman bulaşma seni banlatcak aklinca
öder öder. sorun yaşayan duymadım. bol bol kod atarben siteden deneme bonusuyla çekim yapmadım, bonusu batıp son kurşun 200 kasayla 2k çekim verdim gönderdiler. siteyi de tanımam etmem eleman falan değilim.
edit:bonusu almak için kyc 2 yazıyor şartlarda ama ben doğrulama yapmadım, bonus talep var canlıyla uğraşmayın belki doğrulama ister cakal
Benim fikrim böyle her konuda lap ortaya çıkmaları bunu gösteriyorprim mi veriyor siteler banlatılan adam başına acaba
Komik değilsin birinin sana bunu söylemesi gerekiyordu bu ben oldum.Aşağı in bakalım açılmışmı aynı konudan açılmamış mı kendin gör he eğer göremiyorsan bir göz doktoruna görünmeni tavsiye ederim.yok kardeşim aynı konudan açılmamış hiç, sen rakip site elemanı mısın, gergin gördüm seni bide bonusları battıkça bize niye sarıyon müdür biz saksı değiliz he.
aynı bonus olmadığını, bonusun değiştiğini anlaman için göz doktoruna değil muhtemelen bir beyin cerrahına görünmen gerekiyor, tavsiye değil ihtiyaç. komik olmadığımı söylemen benim için çok üzücü oldu gerçekten, ama maalesef ben içsel dünyamda yaşadığım sıkıntılar yüzünden forumda hiç tanımadığım insanlara nefret kusmuyorum, pozitif olmak iyidir, pozitif olmayı palyaçoluk sanmak değil, kasma kendini bu kadar sanal ortamda takılıyoruz, istediğini yazabilirsin burası ''fight club'' değil cevap vermeyeceğim, esenlikler.Komik değilsin birinin sana bunu söylemesi gerekiyordu bu ben oldum.Aşağı in bakalım açılmışmı aynı konudan açılmamış mı kendin gör he eğer göremiyorsan bir göz doktoruna görünmeni tavsiye ederim.