- 2,603
- 1,360
- 113
Arkadaslar betorder in verdigi bedava bonusla para kazandin ve onuda cevrim sartini tamamladim 100 tl para yatirip kullanmami istiyolar yatirsam mi hic oynadiniz mi paranin ustune yatmasin....
Yatirmadan cekemezsin diyolar...Arkadaslar betorder in verdigi bedava bonusla para kazandin ve onuda cevrim sartini tamamladim 100 tl para yatirip kullanmami istiyolar yatirsam mi hic oynadiniz mi paranin ustune yatmasin....
220Miktar ne kadar kardesim
Bana 2018 de vermişler son kullanma tarihi geçmiş demekki eski site uzun zaman olmuş üye olalıArkadaslar betorder in verdigi bedava bonusla para kazandin ve onuda cevrim sartini tamamladim 100 tl para yatirip kullanmami istiyolar yatirsam mi hic oynadiniz mi paranin ustune yatmasin....
Eski site ama piyasada yoklar şuan el degistirmislerde olabilir net bsy söyleyememGuvenilir sitemidir
Saol kardesimEski site ama piyasada yoklar şuan el degistirmislerde olabilir net bsy söyleyemem
100 lira seni uzmeyecekse dene
Ben denerdim , bu tip durumlarda diyelim ödemedi başka bi siteye yatırdım kaybettim mantığıyla düşünüp kendimi rahatlatıyorum![]()
Onaylamışlar üyeliğini karınca kardeş
Oooo kardesim hos geldin...Onaylamışlar üyeliğini karınca kardeş
Korkmadan yatır çekersin paranı site ödeme yapıyorOooo kardesim hos geldin...
SaolKorkmadan yatır çekersin paranı site ödeme yapıyor
Sağol kardeşim benim alabildin mi paranıOooo kardesim hos geldin...
100 tl istiyo yatirim para yatiramadim...Sağol kardeşim benim alabildin mi paranı
Uğursuzluk devam etmese atardım site sağlam ben senden beterim. S100 tl istiyo yatirim para yatiramadim...