Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Betorbet 200 FreeSpin & 200 FreeBet Deneme Bonusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

klc6262

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,486
514
113
Yaw Arkadaş Paramız Olur Kaybederiz
Deneme Bonusu Buluruz Güncelleme Dümenine Yatarlar Bıktım Anasını Satayım

cemo5445

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10
4
3
30 dalikadir 50 kez talep verdim birturlu işleminiz gerçekleştiriliyor lütfen bekleyiniz yazısı gitmiyor

delpiero1985

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,806
3,227
113
30 dalikadir 50 kez talep verdim birturlu işleminiz gerçekleştiriliyor lütfen bekleyiniz yazısı gitmiyor
Telegram bottan denedim ama benimde 15 dakikadır bekliyor öyle , canlı destek bağlanırsa soracağım , güncelleme varmış diyorlar

klc6262

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,486
514
113
Sizlere daha iyi hizmet sunabilmek adına servis sağlayıcımız tarafından Betconstruct altyapılı sitelerde güncelleme çalışması başlatılmıştır, mümkün olan en kısa süre içerisinde güncelleme tamamlanacaktır. Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Haisenberq

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
338
140
43
bir kac kiş üye olp denemeye yüklenince hemen güncelleme ayağına yattılar capsızlar

Haisenberq

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
338
140
43
Yalan halbuki betcolarda suan güncelleme felan yok bonus talep edilebiliyor varları yokları yalan

Haisenberq

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
338
140
43
hem insanları salak yerine koyuyorlar sonrada yatırım beklıyorlar her gün ararlar mesaj atarlar sabah gece bilmeden taciz ederler hepsi yatırım alana kadar yatırım yaparsın bonus alırken sorun oyun oynarken sorun cekim yaparken sorun ama yatırım yaparken sıfır sorun artık bunlar iyice yavşaklaştılar

klc6262

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,486
514
113
hem insanları salak yerine koyuyorlar sonrada yatırım beklıyorlar her gün ararlar mesaj atarlar sabah gece bilmeden taciz ederler hepsi yatırım alana kadar yatırım yaparsın bonus alırken sorun oyun oynarken sorun cekim yaparken sorun ama yatırım yaparken sıfır sorun artık bunlar iyice yavşaklaştılar
Zaten Para Kaybetmekten Değilde Sitelerin Yan Çizmesinden Bıktım

Haisenberq

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
338
140
43
arayan temsilcilerin yüzde 90nı kafası güzel siteden alakası yok hicbir fikri bilgisi yok sacmalıyor verdiği bilgilerin yarısından fazlası yanlış bildikleri yanıldıklarına yetmez o halde aklınca yatırım almaya çalışıyor yani gelinen nokta şunu gösteriyor bunlar milletin zekasıyla alay ediyor kimsenin birşey bilmediğini ve salak oldugunu düşünerekten hareket ediyor
Zaten Para Kaybetmekten Değilde Sitelerin Yan Çizmesinden Bıktım

Kerem89

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
347
97
28
15 dakkadir bekliyorum deneme bonusu talebi sonuclanmiyor bir türlü alabilen varmi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...