Telegram bottan denedim ama benimde 15 dakikadır bekliyor öyle , canlı destek bağlanırsa soracağım , güncelleme varmış diyorlar30 dalikadir 50 kez talep verdim birturlu işleminiz gerçekleştiriliyor lütfen bekleyiniz yazısı gitmiyor
Bende Canlıda Bekliyorum 8 Kişi KaldıTelegram bottan denedim ama benimde 15 dakikadır bekliyor öyle , canlı destek bağlanırsa soracağım , güncelleme varmış diyorlar
Yalan TabiYalan halbuki betcolarda suan güncelleme felan yok bonus talep edilebiliyor varları yokları yalan
Ya Zaten Sıkıştıklarında Hemen Kapatıyorlar Bonusu Yalan mı Yok Kankönce güncelleme dior sonra ne diyor bak yaEkli dosyayı görüntüle 794567
Sakin ol maykelkıl oluyorm bu aw cocuklarına bok gibi para kazanırlar pisliğin önde gideni cimrinin en alası olurlar kuruş hesabı yaparlar küsüratçı çakallar
hem insanları salak yerine koyuyorlar sonrada yatırım beklıyorlar her gün ararlar mesaj atarlar sabah gece bilmeden taciz ederler hepsi yatırım alana kadar yatırım yaparsın bonus alırken sorun oyun oynarken sorun cekim yaparken sorun ama yatırım yaparken sıfır sorun artık bunlar iyice yavşaklaştılarSakin ol maykel
Zaten Para Kaybetmekten Değilde Sitelerin Yan Çizmesinden Bıktımhem insanları salak yerine koyuyorlar sonrada yatırım beklıyorlar her gün ararlar mesaj atarlar sabah gece bilmeden taciz ederler hepsi yatırım alana kadar yatırım yaparsın bonus alırken sorun oyun oynarken sorun cekim yaparken sorun ama yatırım yaparken sıfır sorun artık bunlar iyice yavşaklaştılar
Zaten Para Kaybetmekten Değilde Sitelerin Yan Çizmesinden Bıktım
Nasıl aldınŞimdi oldu
Benxe de eklenmedi bonusBet construct siteleri sadece bende mi açılmiyor yaa
Aynı güncelleme var diyorlarBenxe de eklenmedi bonus