Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Betmatik güvenilirmi

s4lowrock

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
428
185
43
Merhaba arkadaşlar verdikleri freebet in çevrimini tamamladım 200 çekmek için 200 yatırın diyorlar min çekim 400 müş çekim yapan varmı?

Mülayim6060

Mülayim SERT
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,748
16,800
113
Supertotobet vardı bu altyapıda en iyisi.onlarda cok bozdu yönetimleri değişti sanırım herkezi mağdur ediyolar

Mülayim6060

Mülayim SERT
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,748
16,800
113
Supertotobet 200 tl paramı hesaba aktarmıyor 5-6 gündür.qr ile çektiler ama çekmedik diyolar bütün dekontlar hesap hareketleride var hiç ettiler 200 tl mi

harikan

Üye
Yeni Üye
24
5
8
ara yüz yazmasını bilip de yazdığının ne olduğunu dahi bilmeyen siz arkadaşlar milleti kendi yaşadığınız o..tan teyyyare tecrübeler ile değil gerçekler ile bilgilendirin lütfen. seni hoşuna gitmedi diye site güvensiz olamaz.

duman95

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
235
20
18
Bence bu sitende uzaktir bidefa 100 yatirip 1000 cektim daha ugramadim bu siteye parayi vermemek icin surekli banka guncellemesi yalani atip para cekimini engelliyolar zor bela almistim sikayetvaarda hep ayni sikayet

harikan

Üye
Yeni Üye
24
5
8
bu forumda yaş sınırı yok mu ALLAH aşkına ordan uzak dur burdan uzak dur yeminle okudukça gülüyorum çoluk çocuk dolu :)))) marketing çalışması yapna siteler birde kötüledikleriniz yıllardır sektörde bi bitin artık liseliler bitin

harikan

Üye
Yeni Üye
24
5
8
şikayet varda derman arayanlar zaten gram bilgi sahibi olmayan ve kendini zeki sanan bonus avcılarıdır. betmatik sağlamdır aksini idda edecek varsa çekimleri gösterebilirim.

joker5234

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
502
65
28
Bence bu sitende uzaktir bidefa 100 yatirip 1000 cektim daha ugramadim bu siteye parayi vermemek icin surekli banka guncellemesi yalani atip para cekimini engelliyolar zor bela almistim sikayetvaarda hep ayni sikayet
3 sene oynadım dostum ben o sitede ve hiçbir yanlışıni gormedim gece 3 te verdiğim çekim en gec 1 saate hesabimda oluyordu.